Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Farfuria care a stârnit o discuție aprinsă între chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu

Andrei Bortolini a pregătit pentru chefi o farfurie ce a stârnit controverse între jurați, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Colaj cu chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu în timpul unei discuții aprinse la Chefi la cuțite Galerie
Andrei Bortolini a pregătit pentru chefi o farfurie ce a stârnit controverse între jurați, la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Andrei Bortolini a ales să pregătească un preparat destul de complex, însă nu și-a imaginat că rețeta sa va stârnit adevărate controverse la masa juraților.

Andrei Bortolini a pregătit pentru chefi o farfurie ce a stârnit controverse între jurați, la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 12 din 15 aprilie 2024

În timp ce pregătea rețeta vegetariană pe care a ales-o pentru a impresiona jurații, tânărul a dezvăluit ce înseamnă bucătăria pentru el.

„Pentru mine bucătăria e ca un refugiu, pentru că m-am refugiat la început în bucătărie, pentru că mi-am căutat identitatea. În momentul de față este o casă și acolo îmi bate inima cel mai tare. Acolo am emoții, acolo pot să mă exprim, acolo pot să vorbesc cel mai bine. Am dat totul acolo. Erau zile în care eu eram liber și veneam la muncă pentru a exersa farfurii, tehnici, citeam tot felul de cărți. Încercam să mă exprim și singura metodă să mă exprim era gătitul”, a fost dezvăluirea făcută de concurent.

Citește și: Mesajul transmis de chef Ștefan Popescu, după ce s-a aflat că nu va avea echipă în sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce a publicat

„Ăsta este un chef care a făcut o farfurie vegetariană. A muncit sigur în Franța sau Marea Britanie, după pătrățelele de la ciupercă”, a fost prima reacție a lui Richard Abou Zaki, la degustare.

„Este clar un Chef de generație nouă, că a făcut și maioneză de ciuperci și piure de conopidă”, a fost de părere Orlando Zaharia.

Pe lângă faptul că au fost de acord cu privire la faptul că au de-a face cu un bucătar experimentat, iată că la masa jurizării au ieșit și scântei, mai ales atunci când Ștefan Popescu a început să își prezinte și criticile.

„Asta e o farfurie de nivel înalt”, a zis Richard Abou Zaki.

„Dacă e un bucătar de nivel înalt, atunci de ce a pus uleiul ăsta atât de mult?”, a întrebat Alexandru Sautner.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Cristian Marin are 13 ani și i-a surprins pe jurați cu povesta accidentului său. Ce a dezvăluit

„Uleiul ăsta l-a pus pentru că este la modă acum, dar a pus prea mult, a exagerat. I-a căzut prea mult”, a răspuns Richard.

„I-a căzut? Dacă ești de nivel înalt ție îți cade așa uleiul în farfurie?!”, a fost replica acidă a lui Ștefan Popescu.

„Ștefan, Ștefan! Tu nu trebuie să ai nimica de spus despre farfuria asta! Nu ai ce să spui. Nu e gras. Ștefan, te rog! A făcut o farfurie care la mine la restaurant merge, îmi place”, a luat Richard apărarea concurentului.

„Pe mine nu m-a impresionat, nu m-a dat pe spate”, a zis Ștefan Popescu.

„Nu te-a impresionat?! Dar ce vrei? Focuri de artificii vrei să îți facă aici? Ce vrei, zi-mi ce vrei, ca să te impresionez”, a fost reacția plină de nervi a lui Chef Abou Zaki.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Andrei, care s-a prezentat, a spus unde lucrează și ce experiență are. Cele patru cuțite primite i-au dat șansa de-a merge mai departe, în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Raul Pasetto este italianul care s-a întâlnit cu vedete precum Brad Pitt și George Clo... Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Loredana Elena Șerban i-a emoționat pe jurați cu dezvăluirile făcut. Ce dramă a trăit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x