Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat. Ce s-a întâmplat

Chef Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul s-a dezlănțuit plin de furie, iar concurenții au fost luați prin surprindere de reacția lui.

colaj foto cu orlando zaharia la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Orlando Zaharia nu și-a mai putut stăpâni nervii în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chef Orlando Zaharia a „explodat” de nervi în battle-ul patru din sezonul 13 Chefi la cuțite, difuzat pe 29 aprilie 2024. Aflat sub presiunea probei, juratul nu a mai ținut cont de nimic și a început să țipe la concurenții săi.

După ce Irina Fodor a anunțat tema confruntării din ediția 18 a show-ului culinar, chefii și concurenții s-au apucat de preparatele cu care își doresc să impresioneze degustătorii. Momentele tensionate și replicile acide nu au lipsit de pe platoul de filmare.

Pentru că își dorește foarte mult ca echipa lui să câștige battle-ul, chef Orlando Zaharia a fost foarte atent la elementele pe care trebuie să le ofere imvitaților speciali. Așadar, acesta nu și-a mai putut stăpâni reacțiile când a văzut ce se întâmplă la bancul său de lucru.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au folosit fiecare câte o amuletă ce a adus haos

Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur din echipa verde, a reușit să-l scoată din sărite pe jurat. Cuvintele dure ale lui chef Orlando Zaharia au atras până și atenția concurenților din celelalte echipe.

„Bucătarii lui pește! Eu urăsc bucătarii care toacă cu cuțite mici. Alea sunt cuțite de gospodină”, a fost replica juratului.

Ce a urmat după ce chef Orlando Zaharia s-a enervat pe Alexandru Săbădeanu în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie 2024. Până și chef Ștefan Popescu a fost surprins de reacția colegului său de platou

Furios de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu, chef Orlando Zaharia a început să-l certe: „Vrei să-mi arăți că știi să toci?! Nu mă interesează. Reacția lui l-a surprins până și pe chef Ștefan Popescu.

„Se abține mult! E genul care stă cam, dar facem boom când se enervează”, a mărturisit colegul său de emisiune.

„Dacă și astăzi alerg pentru a pune ceva în farfurie, jur că vă dau cap în cap!”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia.

Nervii juratului au atins cote maxime atunci când a observat că Alexandra Gabriela Veber nu poate face sosul olandez în timp util. Acesta l-a chemat pe Bogdan Năstase pentru a o ajuta, iar ce a urmat este neașteptat.

„Să vă vadă o țară întreagă!”, a spus chef Orlando Zaharia.

În ultimele momente din probă, juratul a cedat și a început să sară și să se tragă de păr. Acesta nu s-a mai putut abține și a răbufnit când a văzut că nu toate farfuriile au un ingredient important pe ele.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Regina Întunericului și Arun s-au certat. Concurentul și-a îmbrâncit rivala. Ce și-au zis

„Îmi zvâcnesc urechile! Dacă o mai țin așa o să am nevoie de un consult medical la psihiatrie. Nu mai văd, simt cum îmi înroșesc urechile! Mă înnebunesc singur, battle-ul dăunează grav sănătății mentale”, a mai zis el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Irina Fodor a adus temuta ruletă a ingredientelor. Echipele au avut parte de o surpriz... Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Cine a câștigat battle-ul patru din sezonul 13. Ce echipe au intrat la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x