Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a primit o „lovitură” dureroasă din partea Claudiei Sauliuc. Ce a urmat la duel

Gabriela Lucuțar aka Regina Întunericului a primit o „lovitură” dureroasă din partea Claudiei Sauliuc în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie 2024. Concurenta nu se aștepta la un astfel de gest din partea adversarei sale.

colaj foto cu irina fodor, poza cu claudia sauliuc si poza cu gabriela lucutar la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Proba individuală a dat multe bătăi de cap concurenților intrați la duel, în ediția din 29 aprilie 2024 | Antena 1

Battle-ul patru din ediția 18 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 29 aprilie 2024 a dus la duel echipa galbenă și echipa roz. După ce Irina Fodor a anunțat tema probei individuale, Gabriela Lucuțar a fost luată prin surprindere de adversara ei, Claudia Sauliuc.

Toți concurenții au fost puși să tragă un bilet cu un număr din bol. În funcție de numărul pe care l-au extras, aceștia vor da câte un ingredient rivalilor săi. Spiritele s-au încins imediat pe platoul de filmare, după vestea prezentatoarei TV.

Citește și: Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele

Claudia Sauliuc a fost prima care a ales un coleg din echipa galbenă căruia să-i ofere un element pe care trebuie să-l pună pe farfurie, la duel. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să o încurce pe Gabriela Lucuțar.

„Ciudat, că nu mă așteptam să mă strige chiar ea!”, a fost reacția Reginei Întunericului.

„Eu vreau să-i lovesc pe cei mai slabi! Pe Regina o văd cea mai slabă și cea mai incompetentă de acolo”, a dezvăluit concurenta din echipa roz.

Ce provocare neașteptată a primit Gabriela Lucuțar din partea Claudiei Sauliuc la duelul din ediția 18 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 29 aprilie 2024

Claudia Sauliuc își dorește cu orice preț să rămână în competiția show-ului culinar. Așadar, aceasta nu a ezitat să scoată la iveală toate strategiile pentru a nu ajunge în poziția de a fi eliminată.

În ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 29 aprilie 2024, concurenta lui chef Richard Abou Zaki a pus-o în dificultate pe Gabriela Lucuțar cu un ingredient deosebit de greu. Aceasta i-a dat să facă un preparat cu foie gras.

„Regina nu poate decât foie gras că e Regină! (...) M-am nenorocit! Nu am gătit niciodată foie gras, îmi place să-l mănânc, dar nu să-l gătesc. De fapt, pe mine m-a luat panica pentru două secunde după care m-am gândit că n-am cum să nu reușesc.”, a fost reacția Reginei Întunericului.

„Cel mai teamă mi-a fost de foie gras! M-am uitat în echipa adversă să văd cine ar putea să dea cu el de pământ, am văzut-o pe Regina!”, și-a mai justificat Claudia Sauliuc alegerea făcută la proba individuală.

Citește și: Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani

Concurenta din echipa roz i-a dat o replică neașteptată Gabrielei Lucuțar, fără pic de reținere: „Trebuie să mergi tu acasă că poate ai treabă cu sicriele, să nu te încurcăm noi”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Cine a câștigat battle-ul patru din sezonul 13. Ce echipe au intrat la duel... Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x