Antena Căutare

Vitezomanul care a cauzat tragedia feroviara din Spania: “Am gresit atat de mult! Vreau sa mor”

Mecanicul vitezoman al trenului care a deraiat in Santiago de Compostela, Spania, si a dus la moartea a 78 de oameni, a facut declaratii impresionante paramedicilor. Barbatul a spus ca dupa tot ce a facut, vrea sa moara.

Politia l-a retinut pe Francisco Jose Garzon Amo, 52 de ani, cel care a produs tragedia feroviara din Spania, soldata cu 78 de morti. Deocamdata, barbatul se afla in spital, unde este tratat pentru rani minore. Potrivit The Telegraph, prima reactie a mecanicului de locomotiva dupa ce si-a venit in simtiri a fost una de cumplit regret: “Am gresit atat de mult. Vreau sa mor! Atatia oameni morti, atatia oameni morti...”.   

Vineri, politistii au primit cutia neagra a trenului, reusind sa stabileasca cauza accidentului: viteza excesiva. Intr-o zona unde limita de viteza era de 80 de km/h, Amo mergea cu 194 km/h! Barbatul este un vitezoman cunoscut de cei din bransa. Anul trecut, acesta se lauda pe Facebook cu o captura a vitezometrului ce indica 200 km/h.

60 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a. Rochia si alte obiecte purtate la incoronare, expuse la palatul Buckingh... Libia:Peste 1.000 de detinuti, evadati dintr-o inchisoare din orasul Benghazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x