Antena Căutare

A mers pentru prima dată în vizită la socrul ei și a avut parte de un șoc imens! Un obicei al bărbatului a făcut-o să plece imediat! „Soțul meu mi-a spus că exagerez”

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit că a avut parte de un șoc imens după ce și-a vizitat pentru prima dată socrul. Un secret al bărbatului a ieșit la iveală și a determinat-o să plece imediat din locuința lui.

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit că a avut parte de un șoc imens după ce și-a vizitat pentru prima dată socrul. Un secret al bărbatului a ieșit la iveală și a determinat-o să plece imediat din locuința lui.

Femeia a precizat că soțul ei nu a avertizat-o în legătură cu secretul tatălui său și, mai mult, i-a spus că reacția ei a fost una exagerată.

„Am mers împreună cu soțul meu să îi vizităm părinții, care locuiesc într-un alt oraș. A fost prima dată când am stat în casa lor. Totul a fost în regulă, până când am aflat un secret”, a spus femeia, care și-a păstrat anonimatul.

„L-am văzut uitându-se la televizor gol pușcă, când eu și soțul meu ne-am întors de la o cină în oraș. După ce a făcut duș, s-a plimbat gol prin casă, pur și simplu. Nici măcar nu s-a acoperit cu un prosop”, a spus el.

După ce și-a confruntat soțul, acesta a spus că acest tip de comportament este normal pentru tatăl lui.

„Când i-am spus socrului meu că demonstrează lipsă de respect față de mine, el a iscat o adevărată ceartă, spunându-mi că este casa lui și poate face tot ce dorește”, a mai povestit femeia.

„Soțul meu nu m-a susținut. Am plecat la un hotel și mi-am luat bilet de avion către casă, în California”, a adăugat ea.

Femeia a precizat că a plecat singură, iar soțul ei a rămas în vizită la părinții lui.

Scene de groază! Un actor din filmul „Lara Croft” a fost înjunghiat pe o scenă, în fața publicului - Video... Restricţii de viteză, pentru un aer mai curat! Viteza maximă permisă va fi de doar 30 de km/h, într-o capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x