Antena Căutare

Panică în Italia! Trei tornade au lovit sudul țării. Imagini spectaculoase - VIDEO

Trei tornade au lovit sudul Italiei, marți, între acestea numărându-se o trombă formată pe mare, chiar în dreptul oraşului Salerno. Au fost provocate daune într-o provincie.

Trei tornade au lovit sudul Italiei, marți, între acestea numărându-se o trombă format pe mare, chiar în dreptul oraşului Salerno.

Imensa coloană de apă, vizibilă de la zeci de kilometri distanţă, a trecut prin dreptul orașului-port Salerno, fără a face victime sau pagube majore.

Panică în Italia! Trei tornade au lovit sudul țării. Imagini spectaculoase - VIDEO

În schimb, o altă tornadă, formată pe uscat în provincia Calabria, a provocat daune considerabile mai multor clădiri. Din fericire, nici de data aceasta nu s-au înregistrat victime.

Cea de-a treia tornadă s-a format tot în sudul Italiei, spre coasta Adriaticii. Aceasta a doborât copaci şi mai multe construcţii şubrede. Potrivit autorităților, mai multe persoane au fost rănite ușor. Însă, numărul acestora nu a fost precizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A murit cel mai trist urs polar din lume după ce și-a petrecut 21 de ani într-o cușcă de beton! Povestea lui a emoționat... Trecutul l-a ajuns din urmă! Un temut gangster a fost executat în timpul lansării unei cărți despre ieșirea din lumea in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x