Antena Căutare

A născut în tren, după ce au apucat-o chinurile facerii printre alți călători! „Câțiva oameni i-au ținut o pătură”

O femeie a născut într-un tren aglomerat din Irlanda, marți, cu ajutorul unui medic și al unei asistente care se numărau printre călători.

O femeie a născut într-un tren aglomerat din Irlanda, marți, cu ajutorul unui medic și al unei asistente care se numărau printre călători.

Cei doi pasageri s-au alăturat echipajului de urgență și au ajutat femeia să nască o fetiță sănătoasă.

Femeia a născut într-un spațiu aflat între vagoane, închis cu uși din sticlă. Câțiva angajați ai companiei ferate au ținut o pătură pentru a-i asigura femeii intimitate.

Trenul s-a oprit într-o stație timp de 80 de minute, înainte ca paramedicii să ia nou-născutul și pe mama acestuia pentru a-i transporta la spital.

„Toată lumea a fost foarte respectuoasă și atentă ca biata femeie să aibă intimitate în situația dată”, a declarat un pasager pentru The Independent.

Potrivit acestuia, femeia a fost ajutată la naștere de doctorul-pasager, de un turist american și de un angajat croat al căii ferate.

La momentul în care a avut loc naștreea, trenul era foarte aglomerat, deoarece mulți oameni călătoreau către Dublin pentru un concert Backstreet Boys.

Un purtător de cuvânt al companiei Irish Rail a declarat că acest copil, a cărui identitate nu o va dezvălui, ar putea primi gratuitate la călătoriile cu trenul, în viitor.

Luare de ostatici într-un penitenciar! Doi gardieni au fost capturați. Autoritățile franceze poartă negocieri pentru eli... „Nu o putem opri”. O urgie din Vechiul Testament a lovit o zonă din Italia! Oamenii sunt disperați! Care este explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x