Antena Căutare

„Pur și simplu fă-o, iubi! Ești pregătit!”. O adolescentă și-a îndemnat iubitul să se sinucidă, prin mesaje

O adolescentă și-a îndemnat iubitul să se sinucidă, prin mesaje pe care i le-a trimis pe telefonul mobil. Tânăra a insistat chiar și în momentul în care băiatul s-a răzgândit. 

O adolescentă și-a îndemnat iubitul să se sinucidă, prin mesaje pe care i le-a trimis pe telefonul mobil. Tânăra a insistat chiar și în momentul în care băiatul s-a răzgândit.

Michelle Carter, acum în vârstă de 22 de ani, avea 17 ani atunci când l-a bombardat pe iubitul ei, Conrad Roy, în vârstă de 18 ani, cu mesaje despre care anchetatorii spun că l-au determinat pe acesta să se sinucidă.

„Vei fi în sfârșit fericit, în rai. Gata cu durerea. Este în regulă să fii speriat. Este normal. Adică, ești pe punctual de a muri. Am crezut că vrei să faci asta. Momentul este potrivit, iar tu ești pregătit – pur și simplu fă-o, iubi”, i-a scris adolescenta iubitului ei, înainte ca acesta să se sinucidă.

„Dacă îți dorești asta atât de mult, este momentul să o faci. Astăzi”, i-a mai scris ea.

Michelle Carter a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare în anul 2017, însă doar 15 luni cu executare.

Conrad Roy s-a sinucis în anul 2014, într-o parcare aflată în apropiere de Boston. El și-a umplut mașina parcagtă cu monoxide de carbon. Adolescentul s-a speriat la un moment dat și a ieșit din mașină. Însă, Michelle Carter l-a îndemnat să intre înapoi.

Un bărbat fără adăpost ajunge de urgență la spital! La scurt timp, doctorii observă că omul era așteptat de 4 câini în p... Imaginea zilei: Iranul nu recunoaște că a trimis un satelit în spațiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x