Antena Căutare

Iubea o femeie transgender și și-a asumat acest lucru. La scurt timp s-a sinucis. „Dacă îți place o femeie trans și ești negru, străzile vor încerca să te omoare

Un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a sinucis după ce a fost agresat pentru că se întâlnește cu o femeie transgender. Bărbatul și-a asumat relația printr-un live pe Facebook care a strâns peste 15.000 de vizualizări.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a sinucis după ce a fost agresat pentru că se întâlnește cu o femeie transgender. Bărbatul și-a asumat relația printr-un live pe Facebook care a strâns peste 15.000 de vizualizări.

Maurice Willoughby, alias Reese, a avut o relație cu o femeie transgender, iar acest fapt a dorit să îl facă public. Însă nu a știu că gestul său îl va costa viața.

Live-u bărbatului a devenit viral, tot mai multe persoane au reacționat atât în mediul online cât și în viața de zi cu zi. Bărbatul a fost agresat verbal de mai multe ori pe stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reese se întâlnea cu o femeie transgender pe nume Faith, nu este clar de când cei doi au început să se cunoască, însă acesta avea tatuat numele iubitei pe față.

„El a fost luat în batjocoră tot timpul. De unde suntem, dacă îți place o femeie trans și ești negru, străzile vor vorbi despre tine, te vor agresa, chiar vor încerca să te omoare. Avea de-a face cu multe.” , a declarat un apropiat al tânărului.

Femeile transgender de culoare se confruntă adesea cu violența, au o speranță medie de viață de doar 35 de ani.

„Puteți spune orice despre credință, chiar nu-mi pasă dacă nu este pasabilă, nu-mi pasă dacă nu a fost născută o femeie, este o femeie pentru mine și îmi plac defectele, dacă ați fi auzit povestea ei...este motivantă ... Sunt fericit.” , a postat victima pe Facebook.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, eliberat după 30 de zile de detenţie... Americanul Paul Whelan, acuzat de spionaj în Rusia, afirmă că a fost rănit în închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x