Antena Căutare

Cursa NEBUNA: Unei femei i s-a blocat pedala de acceleratie la 180 km/h!

Cursa de cosmar pe o autostrada din Statele Unite. O femeie a trecut prin clipe cumplite dupa ce pedala de acceleratie i s-a blocat la 180 de kilometri pe ora. Si-a dat seama imediat ca nu poate nici sa incetineasca, nici sa opreasca. Salvarea ei a fost un dispecer al serviciilor de urgenta.

La volanul masinii care goneste pe autostrada este o femeie ingrozita. SUV-ul ei este de neoprit. La propriu. Pedala de acceleratie i s-a blocat la 180 de kilometri pe ora. Disperata, femeia a sunat la serviciul american de urgente - 911. O operatoare incearca sa o calmeze. Si, cumva, sa o ajute sa opreasca masina.

Mai multe unitati de politiei vin in spatele femeii. O urmaresc timp de 45 de minute, iar o camera montata pe una dintre masinile agentilor inregistreaza cursa de cosmar. Femeia a fost la un pas sa provoace o tragedie, nu o data, nu de doua ori, ci de trei ori.

In cele din urma, operatorul i-a sugerat sa ridice cumva pedala de acceleratie si, in acelasi timp, sa apese frana. Metoda a functionat si masina s-a oprit. Dupa ce si-a revenit din soc, femeia a mers direct la dispeceratul serviciul de urgenta. Si i-a multumit, cu lacrimi in ochi, operatorului care i-a salvat viata.

Spirit de turma: Doi romani din Italia au furat 300 de oi... Vezi cum arata Marte, in prima imagine color de rezolutie inalta, trimisa de roverul Curiosity!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x