Antena Căutare

Gestul inconșient i-a fost fatal! O femeie a murit după ce a scos capul pe fereastră într-un tren

O femeie și-a pierdut viața în timp ce călătorea cu trenul, după ce s-a aplecat pe fereastră și s-a izbit cu capul de un obiect, scrie The Guardian. 

O femeie și-a pierdut viața în timp ce călătorea cu trenul, după ce s-a aplecat pe fereastră și s-a izbit cu capul de un obiect, scrie The Guardian.

Conform presei internaționale, accidentul teribil a avut loc sâmbătă, între localitățile Bath și Keynsham, Anglia. Femeia s-a stins din viață pe loc, din cauza rănilor puternice ce i-au fost provocate în urma loviturii puternice.

Moartea femeii nu este tratată ca fiind suspectă, potrivit reprezentanților poliției.

„Am fost anunțați în jurul orei 10.10 pm că o femeie a suferit răni grave în timpul unei călătorii cu trenul între Bath și Keynsham”, a declarat un reprezentant al liniei de transport.

În ciuda eforturilor medicilor sosiți la următoarea stație, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia care a murit la scurt timp după accident.

Se apropie dezastrul! Războiul bate la poarta Europei! Vladimir Putin a recunoscut: „Războiul va continua!”... Rusia a atacat un stat membru NATO! Hackerii Kremlinului au obținut date importante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x