Antena Căutare

Caz dramatic. Un adolescent de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de trei bărbați chiar în casa lui

Băiatul de 15 ani a încercat să le povestească părinților că el a fost violat de trei bărbați, dar "erau prea beți pentru a înțelege", scrie The Australian.

Durere fără margini! Un băiat de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de 3 bărbați în mod repetat. Băiatul a încercat să le explice părinților iadul pe care îl trăiește, dar aceștia erau prea beți ca să audă nenorocirea prin care trecea adolescentul

Băiatul de 15 ani a încercat să le povestească părinților că el a fost violat de trei bărbați, dar "erau prea beți pentru a înțelege", scrie The Australian.

La un an după ce a povestit în zadar că a suferit violuri multiple în casa familiei sale, într-un oraș din Australia de Vest, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit într-o tabără din orașul Kununurra, potrivit "Daily Mail". Din păcate, băiatul nu a mai suportat coșmarul pe care îl trăia, iar vâzând că nu are nici suținerea părinților, într-un moment a decis să își ia viața.

Rapoartele școlare au descris adolescentul ca fiind o persoană "drăguță", deși avea o istorie problematică a drogurilor și a alcoolului, deoarece provenea dintr-o casă unde violența și abuzul de alcool erau la ordinea zilei. În plus, a avut o rată mică de prezență la cursurile școlare, de aproximatix 35% și 54%.

Cazul său a ieșit la lumină după ce o persoană apropiată familiei a raportat traumele la care fusese supus băiatul, ceea ce l-a determinat pe copil să povestească angajaților de la protecția copilului coșmarul prin care a trecut. Cu toate acestea, în mai puțin de un an, reprezentații Protecției Copilului l-au găsit mort.
Investigarea acestui caz a studiat, de asemenea, și dosarul al altor 12 copii care și-au luat viața în Kimberley, Australia de Vest, între 2012 și 2016.

Fenomen meteorologic foarte rar în capitala Indiei. O furtună a fost însoţită de o cădere de grindină... Ploaia torenţială şi rafalele de vânt au lăsat mii de case fără curent electric, în Australia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x