Antena Căutare

Caz cutremurător! A fost călcat de tren în timp ce căuta o sacoșă cu mâncare pe șinele de tren, dar a scăpat miraculos!

Un bătrân a scăpat cu viață miraculos după ce un tren cu viteză mare a trecut deasupra lui.

Panică într-o gară, după ce un bărbat a alunecat de pe peron încercând să prindă o sacoșă cu mâncare! Bătrânul a supraviețuit miraculos după ce trenul a trecut peste el! Care a fost norocul omului

Un bătrân a scăpat cu viață miraculos după ce un tren cu viteză mare a trecut deasupra lui.
Omul se afla lângă șinele de tren pentru a căuta mâncare, când deodată a apărut trenul cu viteză mare în calea lui. Speriat, bărbatul a avut un reflex de supraviețuire extrem de bun, astfel s-a ghemuit între șinele de tren pentru a avea o șansă de a trăi.

Omul coborâse în acea zonă pentru a recupera o sacoșă cu mâncare (fasole) aruncată de cineva, când deodată și-a pierdut echilibrul și a căzut pe șinele de tren. Martorii spun că bărbatul a fost văzut pe peronul Uptown Streer la linia 1181 când prietenul său aflat pe peronul opus i-a aruncat mâncarea, aceasta căzând între șine.
Bătrânul în vârstă de 68 de ani a încercat să prindă sacul cu mâncare, dar s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.

Martorii au explicat că bărbatul s-a întins să ia sacul cu mâncare, dar ,,a făcut bum și a căzut''. În sac se afla fasole, orez și niște pește. Pasagerii speriați au încercat să facă semne disperate conductorului, însă totul a fost prea din scurt.

Mai mulți samariteni au încercat, de asemenea, să-l ajute pe bărbatul fără adăpost, pe măsură ce trenul se apropia de gară.

Din fericire, bărbatul a fost salvat, iar oamenii prezenți și-au putut trage sufletul după nefericitul accident.

Polițiștii și pompierii l-au scos teafăr dintre șinele de tren și au încercat să îi găsească un adăpost, relatează New York Post.

Alertă! 20 de copii RĂNIȚI într-o școală primară. Trei dintre micuți sunt în stare gravă!... Scene șocante într-un spital de copii! Bebeluș cu suzeta prinsă cu lipici de gură. VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x