Antena Căutare

Atenție, părinți! O mamă își plânge copilul mort cu lacrimi amare: "Un medic incompetent i-a distrus viața"

Alex era cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Lesley și a fost foarte dorit, deoarece a fost conceput după un tratament de fertilizare.

Durere imensă în sufletul unei mame după ce a aflat printr-un e-mail că băiatul ei s-a sinucis! Alex, în vârstă de 23 de ani, suferea de 2 ani de o problemă intimă care l-a împins să își pună capăt zilelor. Înainte să recurgă la acest gest nebunesc, băiatul i-a scris mamei sale un mail pe care aceasta l-a primit după 12 ore de la sinucidere: "Să știți că am plecat liniștit și acum mă aflu..."

Alex era cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Lesley și a fost foarte dorit, deoarece a fost conceput după un tratament de fertilizare.

Mama băiatului povesește cu durere în suflet că "visurile ei au devenit realitate" în 1994, atunci când a devenit mamă pentru prima oară."Era tot ce îmi puteam dori", relatează femeia.

"Era frumos, dezinvolt și își adora fratele mai mic, Thomas, care a a apărut la 3 ani distanță față de el, în urma unor tratamente puternice. De asemenea îl adora și pe fratele mai mic James, care s-a născut atunci când Alex avea 13 ani".

Mama sa povestește cât de talentat și conștiincios era Alex la școală, având înclinații către engleză și istorie. Nimeni nu avea să prevestească o asemenea tragedie.

În timpul unei deplasări școlare în Canada, Alex s-a îndrăgosit de această țară și s-a hotărât să rămână acolo puțin timp, care s-a transformat în ultimii 5 ani din viața acestuia. Era cunoscut drept "britanicul cu minte strălucitoare, tipul inteligent din Marea Britanie care ajuta toate persoanele care aveau nevoie de el".

Familia lui Alex era o familie unită, dar nimeni nu știa de problemle pe care acestea le avea cu organul genital masculin: "Am avut probleme cu penisul", a scris el în ultimul său e-mail. "Din adolescență am avut probleme în dormitor, deoarece prepuțul meu nu s-a retras de pe gland așa cum era normal, ceea ce a creat câteva momente inconfortabile pentru mine".
În 2015, cu secretul păstrat în tăcere, Alex a consultat un doctor în Canada. El a primit un tratament cu o cremă specială pentru a se vindeca, dar s-a întors la medic după câteva săptămâni, deoarece tratamentul nu părea că funcționează.

În Canada, unde circumcizia este frecventă, Alex a fost trimis la un urolog."A sugerat imediat circumcizia", a scris Alex. "L-am întrebat despre întindere și m-a mințit complet spunându-mi că nu va funcționa pentru mine. Am fost în mare măsură încrezător pentru că am simțit că el era expertul care cunoștea cel mai bine problema, așa că l-am acceptat cu un scepticism".

De atunci, Lesley a citit recenzii online despre acest urolog care au făcut-o să-și pună întrebări. Un pacient a relatat că nu a mai reușit să lucreze după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru problemele de rinichi și că acesta "i-a distrus calitatea vieții." "Eu sunt mama a trei copii mici care se tem în fiecare zi ca voi muri atunci când mă văd suferind deatata durere", a scris femeia.

"Mă îngrozesc când văd că a diagnosticat greșit și alte persoane, a făcut operații eșuate și a distrus vieți. Este un doctor incompetent", a spus mama.
Din cauza acestei probleme de sănătate, Alex a decis să își ia viața, programând un e-mail care să ajungă la mama sa, la 12 ore după moartea sa.

El a explicat ce l-a determinat să se omoare și și-a asigurat părinții că acum se află într-un loc mai liniștit.

"Să știți că am plecat liniștit și acum mă aflu într-o stare de pace ar fi fost imposibilă după această mutilare. Am murit în 2015, nu acum".
Mama sa, Lesley Roberts, a înghețat când a citit finalul e-mailului devastator din partea fiului ei, Alex Hardy.

E-mailul fusese programat să sosească în 25 noiembrie 2017, la 12 ore de la sinucidere. Cu mai puțin de o oră înainte ca e-mailul să sosească, Lesley s-a trezit la ușă cu un polițist care a informat-o că fiul ei a murit.

Alex era un tânăr inteligent și popular de 23 de ani, fără istoric de boli mintale. Mama sa nu a putut înțelege de ce fiul său și-a luat propria viață.

Planul de pace israeliano-palestinian al lui Donald Trump urmează să fie dezvăluit după Ramadan... A vrut să își aranjeze părul, dar a rămas desfigurată pe viață! „Mi-a luat mult până mi-am făcut curaj să mă uit în ogli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x