Antena Căutare

Un fost fotbalist s-a sinucis, la doar 44 de ani! Bărbatul era copleșit de problemele de sănătate care îl măcinau

Un fost fotbalist cunoscut în Norvegia s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani. Din primele informații, se pare că sportivul s-a sinucis. 

Un fost fotbalist cunoscut în Norvegia s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani. Din primele informații, se pare că sportivul s-a sinucis.

Lumea fotbalului din Norvegia este în stare de șoc după ce Arild Berg, în vârstă de 44 de ani, s-a sinucis. Acesta este fiul fiul fostului internațional norvegian Harald Berg, cel care strânsese 43 de selecții și 12 goluri pentru echipa națională în perioada 1964 – 1974.

Citește și: Fratele unui fotbalist s-a sinucis la 26 de ani! Ce a scris în biletul de adio

Arid Berg, considerat cel mai talentat fotbalist din ”clanul” Berg, întrucât și frații săi au ajuns în echipa națională, însă nu și-a exploatat imensul potențial, potrivit presei internaționale.

A jucat la echipa sa de suflet, Bodo Glimt, în perioada 1993 – 2000, cu o mică pauză, în 1997, când a fost împrumutat la Gevir Bodo. Din 2002, Arild, care fusese măcinat de accidentări, s-a mutat la Lyn Oslo.

Citește și: UPDATE! Un tanar fotbalist din Bucuresti s-a sinucis din dragoste. S-a impuscat in inima cu arma tatalui sau

Bărbatul și-ar fi încheiat socotelile cu viața din cauza problemelor de sănătate care îl măcinau de mai multă vreme.

Etiopia: Şeful de stat-major al armatei şi preşedintele regiunii Amhara au fost ucişi... Un melc a dat peste cap circulația trenurilor, în Japonia! Mii de pasageri au fost afectați de întârzieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x