Antena Căutare

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe față!”

Și-a încercat norocul la iUmor, în urmă cu două sezoane, n-a reușit să-i dea gata pe jurați, dar acum Viorel Țicu a revenit cu forțe proaspete. Și s-a reprofilat, evident.

Dacă în urmă cu doi ani a încercatr să-i impresioneze pe jurați cu un cocoș, acum, acesta a urcat pe scenă și a jucat alba-neagra cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Viorel Țicu, cel mai plictisitor concurent de la iUmor! Delia: "Nu se poate, a picat curentul"

Deși nu avea bani la el, Mihai Bendeac s-a împrumutat și a intrat în jocul lui. Și i-a și plăcut: ”Dacă aveam la mine două milioane, aruncam cu ei!”, a spus el.

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe față!”

Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

”Ne-a prostit pe față, mă!”, a spus Mihai Bendeac, iar Delia i-a dat dreptate.

HAHA! Ce face Mihai Bendeac acasă, când nu-l vede nimeni. A dezvăluit la iUmor: ”Sunt fiert, bă, sunt fiert. O am în suf... Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x