Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Vlad Marin, momentul de stand-up comedy pe care Cheloo l-a întrerupt:"Mă simt scurs de energie"

În cea de-a patra ediție a sezonului 10 iUmor a urcat pe scenă Vlad Marin cu un număr de stand-up comedy, care l-a surprins pe Cheloo.

Vlad Marin pe scena iUmor Galerie
Vlad Marin a venit pregătit cu un număr de stand-up în care va include și actoria

Vlad Marin a venit cu zâmbetul pe buze în platoul emisiunii și lipsit de emoțiile ce i-ar putea încurca numărul. Tânărul este antrenor personal, pasionat de tatuaje și puțin dependent de modul în care arată, însă a venit să încerce experiența iUmor.

"Când eram mic eram gras. Vreau să arăt cât mai bine și ăsta este țelul meu.", a mărturisit Vlad în culise.

Concurentul a venit pregătit cu un număr de stand-up în care va include și actoria, însă este sigur pe numărul său și își dorește să meargă mai departe. Acesta a ținut neapărat să își arat condiția fizică și l-a invitat pe Șerban Copoț la o serie de flotări.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Ionela Irimescu, numărul de stand-up care a generat o improvizație savuroasă și o discuție pe scenă

Vlad Marin a mai mărturisit faptul că îl place extrem de mult pe Mihai Bendeac. De asemenea, consideră că este idolul său și are emoții pentru că se va afla fix în fața lui.

Deși a urcat încrezător pe scena "iUmor", tânărul nu a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu momentul său și glumele din această seară.

Vlad Marin, număr de stand-up comedy care l-a surprins pe Cheloo

Cheloo a fost cel care a decis să îl întrerupă pentru câteva minute pe concurent și să îl întrebe dacă se simte bine pe scena "iUmor", iar răspunsul acestuia a fost unul afirmativ.

"Vlăduț când ți-ai structurat numărul de umor. Cum ai făcut? Dă-ne și nouă tehnica. Ce ai scris tu pe foaie? Hai să scriem împreună să vedem cât durează.", a fost prima replică pe care i-a oferit-o Cheloo.

Vlad Marin a încercat să le explice juraților modul în care și-a structuat numărul de stand-up comedy. De asemenea, a explicat că se bazează pe mai multe amintiri ale sale din copilărie, pe care a decis să le improvizeze în cadrul emisiunii "iUmor".

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut"

"Mă simt scurs de energie. Vreau să fiu foarte cinstit cu tine. Mie mi s-a părut cel mai cringe moment din toate cele 10 sezoane", a spus Mihai Bendeac.

Vlad Marin l-a scos din sărite pe Mihai Bendeac

Deși numărul său nu a impresionat, explicațiile sale în ceea ce privește momentul l-au enervat până peste cap pe Mihai Bendeac, care nu s-a putut abține și i-a transmis concurentului câteva replici usturătoare.

"Dacă voi o să îmi plătiți mie pensia, o să am grijă să ajung îndeajuns de bogat să nu am nevoie de pensia voastră", a spus juratul înainte de a ieși din platou.

Nici Delia nu a fost încântată de numărul concurentului și a ținut să îi mărturiseasc detaliile care i-au afectat momentul.

După momentul său, Mihai Bendeac a ținut neapărat să meargă în platou și să își ceară scuze față de concurent pentru cuvintele urâte pe care i le-a adresat.

Vlad Marin a primit 3 x NU din partea juraților.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu, sceneta de comedie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată... iUmor, 10 martie 2021. Stela Răducanu, moment special pe scenă. Cu ce i-a impresionat pe jurați și ce i-a spus lui Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x