Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Cristina Botezatu crede că intenția contează. Cheloo: „Subiectul era extrordinar de ofertant”

Cristina Botezatu are planuri să facă stand-up în deschidere la Cătălin Bordea, la The Fool.

colaj cristina botezatu pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Cristina Botezatu se descrie ca un cocktail: „Cu aere de Cosmopolitan, dar în realitate sunt doar un rachiu făcut la țară.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Adrian Balaban, doborât de emoții. Cătălin Bordea: „Ai repetat textul ăsta la șpriț?”

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Cristina Botezatu intenționează să cucerească audiența. Cheloo: „Subiectul era extrordinar de ofertant”

Cristina mărturisește că e prima dată când face stand-up comedy. Ea dorește să câștige astfel simpatia audienței.

„Eu sunt mai de la țară și când am venit prima dată la oraș mi-a fost foarte greu”, continuă Cristina. „Nu-mi venea să cred că mergeam pe stradă și nu vorbea nimeni cu mine.”

„Cel mai greu mi-a fost prima dată când am mers cu avionul”, mai adaugă concurenta.

„M-au pipăit oleacă, dar foarte pe deasupra. Și oricum la mine dacă nu mă pupi e degeaba”, spune ea.

„Pare că la noi intenția e de mare valoare”, ai adaugă aceasta.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Sașa Pânzaru pune problemele actorilor într-un număr deosebit de stand-up. Bordea:„Să se moară”

Cristina Botezatu, jurizare în ediția din 28 aprilie 2024 la iUmor

„Cristina Botezatu a intrat în scenă cu o agățătoare - așa se numește asta în stand-up”, spune în culise. Cătălin Bordea.

„E prima oară cu voi”, le spune Cristina.

„Și pentru noi e prima oară cu tine”, îi spune Bordea. „Noi suntem puși în dificultate că nu știi cum să-i zici omului... Tu ești o prezență agreabilă, ai așa o față drăguță, radioasă, ai venit, ai zis...”

„Mie subiectul mi se pare foarte bun”, intervine Delia.

„Nu puteți să-i spuneți și de ce n-a fost?” își întreabă Cheloo colegii.

„Ai avut intenție”, spune Cosmin Natanticu.

„Ce-a fost mai proastă: jurizarea sau numărul tău?” întreabă Cheloo. „Mie mi se pare că subiectul era extrordinar de ofertant. (...) Trebuie să creezi un număr vizual.”

Astfel, Cristina Botezatu a primit un like, de la Delia, și trei dislike-uri, de la Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Juliano bulversează juriul. Delia: „A calat motoru'”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Diana Ionescu are ceva de spus la adresa bărbaților. Bordea: „Nu s-a râs, mai mult s-... iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Doamna Gicuța are o experiență vastă și se vede.Delia:„Sunteți o apariție. Ați fost d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x