Antena Căutare

Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1

Cheloo: ,,Ela Voineag are un standard: întotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregătite!”

ela voineag pe scena iumor Galerie
Duminica aceasta, episodul iUmor cu numărul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un număr fabulos de stand-up, care i-a încântat atât pe jurați, cât și pe cei din public. | A1

Duminica aceasta, episodul iUmor cu numărul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un număr fabulos de stand-up, care i-a încântat atât pe jurați, cât și pe cei din public.

Întregul moment se vede duminică seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Elena Voineag, luată la roast de Bordea și Cortea: „M-a deranjat că își dădea ochii peste cap”

Ela Voineag urcă din nou pe scena iUmor duminica aceasta

Ela Voineag, actriță, MC, realizator tv, comediant și dramaturg, i-a amuzat pe toți cei din sală încă din primele minute după ce a urcat pe scenă, oferind, pe durata întregului moment, un număr delicios de stand-up comedy, care l-a determinat pe Cheloo să declare:

,,Ela Voineag are un standard: întotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregătite, pe care eu le-am apreciat, am râs și m-am distrat!”. ,,Este una dintre femeile care scriu bine în țara asta!”, a completat Cătălin Bordea, vizibil încântat de reprezentația actriței.

Citește și: Ela Voineag s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Cheloo: „A fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up“

Momentul integral va putea fi urmărit duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY. Cel de-al 16-lea sezon iUmor continuă în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Sașa Pânzaru s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor. „Dacă ȋmi pierd locul de muncă, dau vina pe voi!”... Alina și Cristin Tomi, parteneri pe scena de teatru și în viață, vin la iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x