Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Pe cine a eliminat Andi Constantin în Finala Mică. Au mai rămas două finaliste

Înainte de Finala Burlacul sezon 6, Andi Constantin a făcut o nouă eliminare. În Finala Mică din 1 iulie 2021, el a ales dintre doar două finaliste dintre cele trei fete rămase în competiție Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu.

colaj de imagini cu andi constantin si melissa azak de la burlacul sezon 6 Galerie
Înainte de Finala Burlacul sezon 6, Andi Constantin a făcut o nouă eliminare | Antena 1

Andi Constantin a venit în fața celor trei finaliste emoționat și plin de speranță că va face alegerea corectă. Întrebat de prezentatorul Răzvan Fodor cum se simte, Burlacul a recunoscut că nu are o stare foarte bună.

”Aș vrea să spun că sunt bine, dar îmi este foarte greu și nu am o stare tocmai de bine.”, a spus Andi Constantin când se afla în fața celor trei finaliste. Cu doar puțin timp înainte, el mărturisise că se simte agitat.

Burlacul avea trei fete în fața sa și doar doi trandafiri. Ultima Ceremonie a Trandafirului a fost, fără dar și poate, una dintre cele mai dificile la care Burlacul Andi Constantin a participat din cauza teamei de a nu răni una dintre tinerele aflate la doar câțiva pași de el.

”Câteodată mă gândesc: ce e mai ușor să fii, călăul sau cel care este executat?”, a spus el la testimoniale.

Citește și: Andi Constantin a mers la aeroport după Melissa Azak. Ce i-a spus

Atunci când Ceremonia Trandafirului a început, el a ales să aducă un strop de mister și să descrie în câteva cuvinte felul în care înțelege interacțiunea lor.

”Știu că nu sunt bărbatul perfect, știu că te-am dezamăgit de multe ori. Am citit asta pe fața ta și m-am simțit atât de prost de fiecare dată. Vreau să-ți mulțumesc pentru că ești încă aici, cu bune, cu rele, lupți pentru ce ar putea fi între noi. Ana, primești acest trandafir?”, a spus Burlacul.

Apropiindu-se, Ana Bene i-a replicat: ”Dar nu m-ai dezamăgit niciodată. Îl accept din tot sufletul (n.r. trandafirul).”

Pe cine a eliminat Burlacul în Finala Mică din 1 iulie 2021

Următoarea concurentă care a primit trandafirul salvator a fost Simona Bălăceanu.

”Sunt povești care încep greșit și se termină frumos, iar altele care încep frumos și se termină într-un mod dramatic. M-am întrebat întotdeauna dacă începutul unei povești garantează și finalul acesteia. Simona, îți mulțumesc pentru că tu mi-ai răspuns la această întrebare. Accepți acest terandafir?”, a afirmat Burlacul.

Surprinsă de hotărârea lui, Simona Bălăceanu s-a îndreptat spre Andi: ”Sigur. Îți mulțumesc. Am emoții foarte mari”, i-a zis ea și l-a îmbrățișat strâns.

Astfel, concurenta eliminată în Finala Mică de la Burlacul sezon 6 a este Melissa Azak.

Bărbatul a rugat-o pe Melissa să se apropie și a privit-o în ochi. Tânăra avea ochii în lacrimi: ”Doar fii fericit. Nu avem nimic să ne spunem.”, i-a zis ea Burlacului, care a contrazis-o.

”Avem multe să ne spunem. Am avut o mulțime de gânduri, de întrebări și în căutarea răspunsurilor am realizat că nu sunt doar întrebările mele, ci ale noastre. Iar răspunsurile ar trebui să le găsim împreună. Ți-am spus că sunt un mare visător, dar sunt și cu picioarele pe pământ și am decis să ne sacrificăm pe noi pentru tine.”, a adăugat Andi.

Reacția Melissei Azak după ce a fost eliminată în Finala Mică de la Burlacul

Melissa a început să plângă și nu a dorit să-l lase pe Andi Constantin să-și argumenteze decizia.

”Este prea ușor, dar e ok. Sper să fii fericit și să faci cea mai bună decizie pentru tine.”, a spus și Melissa Azak.

”Problema nu a fost niciodată la ea, ci la mine. Nu pot să iau decizia care să o implice, dacă eu știu că nu sunt 100% sigur că o pot face fericită.”, a zis Andi la testimoniale.

După ce a luat final Ceremonia Trandafirului, Melissa a vorbit despre trăirile ei din timpul eliminării.

”A fost greu să stau în fața lui și să îi spun ”la revedere”, dar astea sunt regulile și aceste este drumul. Cum i-am spus, îi doresc fericire pentru totdeauna.”, a mai spus Melissa după eliminare.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene, Simona Bălăceanu și Melissa Azak și-au expus sentimentele pentru Andi Constantin... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Simona Bălăceanu au petrecut 24 de ore împreună. Ce s-a întâmplat între...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x