Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Simona Bălăceanu au petrecut 24 de ore împreună. Ce s-a întâmplat între cei doi

Prima finalistă cu care Andi Constantin a vrut să petreacă cele 24 de ore a fost Simona Bălăceanu. Cei doi au avut parte de momente intime, tachinări și expereințe de neuitat în Finala sezonului 6 Burlacul.

Andi Constantin și Simona Bălăceanu în trei ipostaze diferite Galerie
Prima finalistă cu care Andi Constantin a vrut să petreacă cele 24 de ore a fost Simona Bălăceanu. | Antena 1

Andi Constantin a avut de luat o decizie importantă în Finala Mică a sezonului 6 din "Burlacul". Acesta a hotărât că cea care părăsește competiția este Melissa Azak.

În Marea Finală au mai rămas Ana Bene și Simona Bălăceanu, cele alături de care Burlacul va petrece 24 de ore de neuitat pentru a le cunoaște mai bine. După ce bărbatul a avut ocazia să îi cunoască părinții în semifinală, acesta a decis ca Simona Bălăceanu să fie prima care îl însoțește la date.

Cum a decurs întâlnirea de 24 de ore dintre Andi Constantin și Simona Bălăceanu

Întâlnirea dintre Burlac și concurentă a început cu multe emoții, însă atmosfera s-a destins pe parcursul date-ului.Cei doi au avut ocazia să simuleze că sunt piloți de avion, iar experiența pe care au trăit-o a fost una de-a dreptul unică.

"Vreau să mă simt bine, nu mai am nicio așteptare. Nu vreau să caut sau să înțeleg, vreau doar să mă simt bine. (...) Este un bun prilej să vedem dacă ne putem sincroniza, să fim o echipă, parteneri. În felul acesta ne putem raporta la viața reală, unde se aplică cam aceleași principii.", a mărturisit Andi Constantin.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Simona Bălăceanu l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus în locul său secret

Cei doi s-au distrat de minune, iar prezența deosebită a Simonei l-a făcut pe Andi să se simtă bine la întâlnire: "Mi-a pus zămbetul pe buze"

Simona Bălăceanu a înțeles imediat mesajul date-ului cu Burlacul. Aceasta a comparat experiența trăită la simulatorul de zbor cu drumul lor în viață.

Andi Constantin a continuat ziua cu alte surprize pentru finalistă. Cei doi au mers cu iaht-ul, unde au vorbit despre sentimentele lor înainte de Marea Finală a sezonului 6 Burlacul. Deși scopul date-ului a fost să vadă răsăritul împreună, Burlacul și Simona Bălăceanu s-au bucurat de fiecare clipă împreună, chiar dacă soarele nu s-a arătat deloc.

Pe parcursul întâlnirii, Simona Bălăceanu a fost cea care i-a mărturisit lui Andi Constantin că îl simte gânditor și distant.

"Cred că aceste trăiri vin la pachet cu implicarea pe care am avut-o. (...) Am de luat o decizie și trebuie să o și gândesc. Nu are nicio vină Simona pentru cum a arătat ziua de astăzi, ea chiar a depus un efort foarte mare pe lângă ce am văzut până acum din partea ei. E de admirat a făcut acel lucru.", a dezvăluit el despre întâlinirea de pe iaht cu tânăra.

Citește și: Burlacul, 24 iunie 2021. Simona l-a primit pe Andi la ea acasă. Bruneta i-a spus Burlacului ce zic apropiații despre relația lor

Toate încercările Simonei Bălăceanu de a-l înveseli pe Andi Constantin și de a-l face să nu se mai gândeasc la ceea ce îl preocupă au fost în zadar. Pe măsură ce orele treceau, Burlacul simțea tot mai tare presiunea deciziei pe care urma să o ia.

Deși gândurile i-au acaparat toată atenția, bărbatul nu a ezitat să o țină în brațe pe concurentă și să îi transmită sentimentele lui. Momentul dintre cei doi a fost unul roamntic, însă apăsarea lui Andi Constantin a îngreunat lucrurile.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Pe cine a eliminat Andi Constantin în Finala Mică. Au mai rămas două finaliste... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene a petrecut 24 de ore alături de Andi Constantin. Cum a decurs întâlnirea celor do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x