Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene și Simona Bălăceanu au trăit clipe de neuitat acasă la Andi Constantin

După ce au trăit clipe unice în cadrul date-urilor cu Burlacul, Ana Bene și Simona Bălăceanu au încheiat cele 24 de ore la el acasă, unde au avut parte de momente intime și de discuții importante.

Andi Constantin alături de Ana Bene și Simona Bălăceanu Galerie
După ce au trăit clipe unice în cadrul date-urilor cu Burlacul, Ana Bene și Simona Bălăceanu au încheiat cele 24 de ore la el acasă, unde au avut parte de momente intime și de discuții importante. | Antena 1

Cele două concurente au avut la dispoziție 24 de ore pentru a-l convinge pe Andi Constantin de sentimentele lor. Prima care a obținut un date cu alesul inimii a fost Simona Bălăceanu, cea care și-a petrecut și noaptea alături de Burlac.

"Pentru ambele fete a urmat un lucru asemănător după cină. Un mediu de care să profităm așa cum credem noi", a spus el în cadrul unui testimonial.

Cum și-au petrecut seara Simona Bălăceanu și Andi Constantin

După ce au avut parte de o cină romantincă, Andi Constantin s-a decis să îi facă o altă surpriză Simonei și să o ducă la el acasă. Imediat ce au ajuns la locație, bărbatul a rugat-o pe concurentă să îmbrace costumul de baie.

Burlacul s-a decis să petreacă clipe relaxante alături de concurentă în jacuzzi. Aceștia au băut șampanie și au profitat de fiecare moment intim pentru a se cunoaște unul pe celălalt. Concurenta i-a reproșat și de data aceasta că îl simte mai distant, de parcă ar avea ceva să îi spună.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Simona Bălăceanu l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus în locul său secret

Simona Bălăceanu și-a expus din nou sentimentele pentru Andi Constantin pe tot parcursul discuției din jacuzzi. Burlacul a ținut să o întrebe dacă ar suporta un dificil având în vedere faptul că și ea este o persoană dificilă, iar răspunsul concurentei a venit imediat: "Da. În momentul în care am sentimente pentru o persoană știu cât pot lăsa de la mine."

Aproape de miezul nopții, Andi Constantin și Simona Bălăceanu au decis să continuie discuția în casă. Cei doi au vorbit despre diferite subiecte, dar și despre toată experiența pe care au trăit-o în emisiune. Din peisaj nu au lipsit nici tachinările, specifice concurentei, dar nici momentele intime.

Citește și: Exclusiv. Care este, în prezent, relația dintre Andi Constantin și Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul

"Pe tot parcursul serii a simțit așa o încărcătură alături de Simona. Deși ne-am mai apropiat, nu am fost complet relaxați. Ne-am luat în brațe, ne-am tahinat, au fost momente drăguțe între noi, însă simțeam că nu există o armonie între noi. Senzația era de apăsare și de disconfort (...) Pasiunea trebuie hrănită ca sa se transforme într-o iubire. Simt că pasiunea dintre mine și Simona este una mai calmă", a spus Burlacul despre seara petrecută alături de Simona Bălăceanu.

Seara celor doi s-a încheiat în dormitor, locul în care s-au îmbrățișat și au vorbit.

Cum s-a simțit Ana Bene acasă la Andi Constantin

Și Ana Bene a avut parte de o nopate alături de bărbatul pe care și-l dorește lângă ea, după cina romantică. Cei doi au petrecut momente asemănătoare cu cele de la date-ul dintre Simona Bălăceanu și Burlacul, însă stilul în care au discutat a fost unul total diferit.

După ce au petrecut clipe de neuitat în jacuzzi, Andi Constantin a ținut neapărat să îi mărturisească concurentei că au existat momente în care nu știa dacă să îi ofere sau nu un trandafir.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Andi Constantin vorbește deschis despre lipsurile relației cu Ana Bene

"Am avut momente când îmi era foarte greu să aleg dacă să îți dau sau nu trandafirul, dar din ce cauză? Nu că nu mi-ar fi plăcut prezența ta. Nu am avut ce să îți reproșez și mi-am dorit confirmarea că există o conexiune între noi.", a spus el.

De asemenea, și Ana Bene i-a dezvăluit faptul că i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu camerele. Seara celor doi a fost una de-a dreptul memorabilă, iar Andi Constantin s-a bucurat din plin de prezența concurentei.

Tânăra a renunțat la "armură" pe parcursul serii și s-a deschis în fața Burlacului.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin a mers la aeroport după Melissa Azak. Ce i-a spus... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x