Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene a petrecut 24 de ore alături de Andi Constantin. Cum a decurs întâlnirea celor doi

Cu 24 de ore înainte de decizia finală, Burlacul a avut parte de cel de-al doilea date alături de Ana Bene, concurenta care i-a atras atenția încă din prima clipă.

Andi Constantin și Ana Bene în două ipostaze diferite Galerie
Cu 24 de ore înainte de decizia finală, Burlacul a avut parte de cel de-al doilea date alături de Ana Bene, concurenta care i-a atras atenția încă din prima clipă. | Antena 1

După ce a avut parte de o întâlnire memorabilă cu Simona Bălăceanu, a venit și rândul Anei Bene, care a așteptat cu nerăbdare să petreacă cele 24 de ore alături de bărbatul pe care îl vrea lângă ea.

Cei doi au legat o relație foarte strânsă încă de la început, iar acest single date îl va ajuta pe Andi Constantin să ia o decizie la final. Deși și-a expus sentimentele față de Burlac într-un mod direct, concurenta s-a hotărât să se dechidă mai mult la acest single date și să îi ofere șansa de a o cunoaște mai bine.

Ce s-a întâmplat între Andi Constantin și Ana Bene la date-ul de 24 de ore

Burlacul s-a decis să se simtă din nou copil alături de Ana Bene, motiv pentru care întâlnirea lor a început într-un parc de aventură de la malul mării. Cei doi și-au propus să porfite de orele petrecute împreună și să se descopere unul pe celălalt.

"Plec la acest date la fel ca la cel cu Simona, fără nicio așteptare, însă cu intenția de a mă simți bine. Am decis să mergem într-un parc de aventură și să fim copii. (...) Cred că am fost prea mulți adulți, e timpul să fim și copii, să regăsim plăcerea în lucrurile mai mici. Nu am mai văzut-o în contextul ăsta, ea tot spune că este copilăroasă, nebunatică, am vrut să îi văd și partea asta.", a dezvăluit Burlacul despre date-ul cu Ana Bene.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață

Deși este pentru prima oară când merge într-un parc de aventură, concurenta s-a descurcat de minune și l-a impresionat pe Andi Constantin cu ambiția sa de a trece peste toate obstacolele traseului.

Din întâlnirea pe care a avut-o cu Ana Bene, Burlacul și-a dat seama de faptul că tânăra are încredere în el.

"Am găsit o Ana mult mai dezinvoltă și mai relaxată. M-a ajutat și pe mine să mă relaxez mai ușor, să fiu mai prezent alături de ea și mai activ. Cred că prima activitate pe care am avut-o la date a fost una bună pentru noi. Cred că încrederea asta a ei este dublată și de încrederea mea, cred că de asta am simțit mult mai ușor să mă deschid și să ies la iveală, să nu rămân în gândurile mele. Ana mi-a câștigat încrederea prin faptul că a fost consecventă pe tot parcurul emisiunii. Aceasta stabilitate m-a ajutat pe mine să mă deschid mai mult în fața ei.", a mai adăugat el, vizibil entuziasmat de timpul petrecut cu Ana Bene.

Cele 24 de ore petrecute împreună le-a permis celor doi să se cunoască mai bine și să vadă cum ar decurge o zi obișnuită din viața lor. Date-ul lor a fost unul romantic, iar din peisaj nu au lipsit nici săruturile pasionale, care i-a apropiat din ce în ce mai mult.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil

Andi Constantin a pregătit și o a doua surpriză pentru concurentă: o nouă plimbare pe cal, care le-a adus aminte de primul lor single date din Turcia.

"Dacă atunci eram temători în fața necunoscutului, acum avem mai multă încredere în noi. Dacă atunci eram curioși, acum avem destule informații să ne facem o idee despre cum e celălalt. Dacă atunci eram detașați, acum suntem mai implicați. Dacă atunci eram doi străini, acum simt că avem încredere unul în celălalt și că avem un punct bun de plecare", a mai mărturisit Burlacul despre relația lui cu Ana Bene.

Concurenta a reușit să îi facă ziua mult mai frumoasă Burlacului și să îi readucă zâmbetul pe buze.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Simona Bălăceanu au petrecut 24 de ore împreună. Ce s-a întâmplat între... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin a mers la aeroport după Melissa Azak. Ce i-a spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x