Antena Căutare

Exclusiv. Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin, după ce a câștigat Burlacul sezon 6

În ultimul episod al sezonul 6 Burlacul, Andi Constantin i-a vorbit Anei Bene despre tot ce l-a făcut să simtă și a lăsat-o să decidă asupra viitorului lor. Bruneta a decis să-și acorde o șansă și să încerce să construiască împreună o relație trainică pe baza fundației la care au lucrat în Turcia.

andi constantin, razvan fodor si ana bene, castigatoarea burlacul sezon 6 Galerie
În ultimul episod al sezonul 6 Burlacul, Andi Constantin i-a vorbit Anei Bene despre tot ce l-a făcut să simtă și a lăsat-o să decidă asupra viitorului lor | Antena 1

În timpul Finalei Burlacul, difuzată de Antena1 pe 1 iulie 2021, Ana Bene nu a comentat pe larg decizia lui Andi Constantin de a o declara câștigătoare. Emoțiile și-au spus cuvântul și frumoasa brunetă și-a găsit cu greu cuvintele.

La rece, însă, Ana a descris cum s-a simțit în clipele când Andi i-a vorbit din inimă.

”A fost un moment emoționant, moment în care m-a bucurat decizia pe care a luat-o, fiind una sinceră nu doar de dragul acestui show. Am fost în asentiment cu el. M-a impresionat gestul făcut de el și anume, acela că, decizia îmi aparține mie dacă vreau să ne cunoaștem mai bine.”, a declarat Ana Bene în exclusivitate pentru a1.ro.

Câștigătoarea sezonului 6 a înțeles pe deplin motivul pentru care Andi Constantin nu i-a oferit inelul pregătit pentru viitoarea soție a Burlacului. A apreciat mai mult gestul lui de a-i oferi brățara specială a mamei sale.

”Acea brațară pe care mi-a oferit-o are în spate o poveste foarte draguță, mama lui i-a dat acea brațară și i-a spus să o ofere unei femei speciale din viața lui, iar el mi-a oferit-o mie. Ceea ce înseamnă că sunt un om special pentru el, asa cum și el este un om special pentru mine , ne asemănăm din multe puncte de vedere, avem principii de viață comune pe anumite segmente.”, a mai adăugat Ana.

Frumoasa concurentă de la Burlacul își amintește cu drag de prima întâlnire cu Andi, atunci când s-au plimbat pe plajă.

În Finala Burlacul sezon 6, bărbatul mărturisea că nu a observat-o pe Ana când le-a cunoscut pe cele 25 de fete, însă a rămas fermecat de frumusețea ei, așa că i-a acordat primul single date din emisiune.

Momentul a fost unul special și pentru Ana Bene, care îl consideră o amintire dragă sufletului ei.

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin

”Amintirea pe care o am cel mai aproape de sufletul meu a fost primul nostru date, pe malul mării. A fost momentul în care ne-am cunoscut, fiind amandoi deschiși, relaxati, încă cu vibe-ul bun venit din mediul nostru de acasă, ne-am conectat extrem de limpede și frumos. Și vreau neapărat să amintesc și party-ul dat cu ocazia zilei mele de nastere, unde m-am simtit extrem de bine.”, a răspuns tânăra când a fost întrebată care este cea mai frumoasă amintire de la Burlacul.

Ce s-a întâmplat cu Ana Bene și Andi Constantin după Finala Burlacul

După Finala Burlacul, Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de momente frumoase împreună. Bărbatul a mers la Cluj, unde au luat cina împreună cu un prieten, iar a doua zi au avut o mică escapadă.

”A venit la Cluj împreuna cu un prieten și am cinat împreuna, iar în urmatoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la ski.”, a mai dezvăluit Ana.

Chiar dacă Ana era femeia care reușea să-l liniștească pe Andi și în ea regăsea multe calități pe care le dorește ca viitoarea lui soție să le aibă, lucrurile nu au mers între ei.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin în exclusivitate pentru a1.ro.

Ce a învățat Ana Bene din experiența Burlacul sezon 6

Întrebată cum ar fi procedat dacă ar fi fost în locul Burlacului, Ana Bene a mărturisit că este greu să facă acest exercițiu de imaginație. Cu toate acestea, e convinsă că este nevoie de o combinație de aptitudini pentru a putea gestiona situația.

”Din experiențele mele am învățat că doar atunci când ești pus într-o anumită situație poți vedea cu adevărat modul în care reacționezi, însă cred că e nevoie de implicare, agilitate, inteligența emoțională, deschidere, sinceritate, spontaneitate, diplomație. Și cel mai important să te poți calibra după felul de a fi a fiecăruia.”, a explicat tânăra.

Citește și: Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul

Însă, din postura de candidată la inima Burlacului, Ana a avut o mulțime de trăiri care au ajutat-o să se descopere.

”A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem.

Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show. Aș putea spune că am devenit o persoană recognoscibilă, publică, lucru pe care l-am acceptat în ultima perioadă, deși până la această experiență tendința mea era de conservare și de a sta mereu în umbră și nu în centrul atenției celor din jur.”, a afirmat Ana Bene pentru a1.ro.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin... Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x