Antena Căutare

Burlacul 24 iunie 2021. Simona Bălăceanu l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus în locul său secret

Simona Bălăceanu, de la Burlacul sezon 6, a făcut schimb de locuri cu Andi Constantin și a pus la cale o întâlnire romantică.

Tânăra l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus pe un deal, unde îi așteptam două șevalete.

”Acest date înseamnă, de fapt, o apropiere destul de mare de el. Înseamnă mult date-ul acesta, e ceva diferit. Îl invit în viața mea, să-mi cunoască părți din mine pe care nu le-a văzut acolo. Mă simt destul de vulnerabil, îi arăt tot ce înseamnă lumea mea. M-am gândit așa: nu aveam mult timp la dispoziție și m-am gândit să pictăm ceva care este mai presus decât ceea ce este între noi, ceva ce mai presus de cuvinte.”, a spus Simona Bălăceanu despre date-ul special pe care i l-a pregătit lui Andi Constantin.

Ea a mărturisit că are emoții și că nu a mai adus niciun bărbat în locul ei special, unde se simte în largul ei să picteze. De cealaltă parte, Burlacul și-a dat toată silința să obțină un tablou frumos. ”Of, Simona, Simona, ce îmi faci tu mie”, a spus Andi, încercând să-și dea seama cum să țină atâtea instrumente în mână. El chiar a glumit și a zis că mai are nevoie de două mâini, lucru care a amuzat-o pe partenera sa de la date.

”N-am mai pictat de mult, mă trag din familie de pictori. Unchiul meu este pictor și practic m-aș fi făcut de râs. Eram puțin panicat că pictez ceva foarte aiurea față de ea pentru că, între noi, talentul nu e la mine. Era puțină presiune, de parcă ai juca fotbal cu un fotbalist.”, a spus Burlacul, vizibil amuzat la testimoniale.

Andi a ales să picteze un trandafir, în timp ce Simona a făcut o inimă mare, mistuită de flăcări pe jumătate.

”L-am făcut cu nuanțe de alb și negru pentru că nimic nu este perfect. Nici măcar acest trandafir și cu atât mai mult conexiunea dintre noi. Are părți bune, foarte bune, spre alb, și foarte rele, spre negru. Ea a pictat o inimă mistuită de flăcări pe jumătate.”, a adăugat Burlacul.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Finaliste Burlacul sezonul 6 2021. Simona, Ana și Mellisa luptă până în ultima clipă pentru inima lui Andi... Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin i-a cunoscut pe părinții Simonei Bălăceanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x