Antena Căutare

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin a întâlnit-o pe mama Melissei Azak

Melissa Azak și Andi Constantin s-au revăzut. Cu ocazia întâlnirii, Burlacul sezonului 6 a discutat și cu mama tinerei, care a avut un avertisment pentru bărbat.

”Sunt emoționant și chiar un pic anxios. Habar nu am cum o să decurgă această întâlnire. Mama ei nu vorbește engleză, eu nu vorbesc franceză, noroc cu Melissa care ne va traduce.”, a spus Andi Constantin înainte de a vorbi cu mama Melissei Azak.

Emoțiile s-au amplificat atunci când pe ecranul laptopului a apărut mama tinerei. Andi a apelat la cunoștințele sale și s-a prezentat în limba franceză. ”Sunteți foarte frumoasă. Sunt foarte emoționat”, i-a spus el și Melissa a tradus.

Doamna Azak l-a luat la întrebări și a vrut să știe ce așteptări avea de la experiența Burlacul, dar și ce vrea să facă după terminarea emisiunii. ”Mi s-a părut momentul potrivit să-mi întemeiez o familie. La finalul show-ului, vreau să găsesc pe cineva cu care pot clădi ceva. Deoarece, când ai pe cineva de încredere și simți că e persoana potrivită, orice este posibil. Sunt un om fericit și pot dărui fericire, îi pot oferi o viață bună și sper că emisiunea asta va aduce un nou început.”, a răspuns tânărul.

”Am transpirat mult. A fost foarte greu pentru mine, dar întrebările au fost drăguțe. A fost o conversație profundă, firească. Mi-a plăcut mult.”, a spus și Melissa.

Cea mai mare dorință a mamei Melissei

Mama concurentei din Turcia, Melissa Azak, i-a spus lui Andi Constantin că nu vrea să-și vadă fiica suferind și că îi urmărește atent toți pașii pe care îi face în viață.

”Suntem o familie foarte atașată de copiii noștri. Le urmărim îndeaproape toți pașii în viață. Fata mea e foarte importantă pentru mine. Și nu vreau s-o facă cineva să sufere.”, i-a spus doamna Azak.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x