Antena Căutare

Imagini emoționante de la marșul organizat în memoria tinerilor uciși de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai

La aproape un an de la decesul lui Sebi și al Robertei, în accidentul produs de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, oamenii au decis să organizeze un marș pe litoral în memoria celor doi tineri.

colaj vlad pascu incătușat și dus de poliție la mașină, banner cu fto sebi olariu ținut e participanții la marșul din 2 mai, participanți la marș flancați de oamenii legii
Oamenii au refăcut traseul parcurs de Roberta și Sebi | Antena 1, YouTube

În Joia Mare, mai mulți oameni s-au unit pentru a-i comemora pe Sebastian Olariu și pe Roberta Dragomir, cei doi tineri uciși de Vlad Pascu în accidentul din localitatea 2 Mai, în vara anului trecut.

Citește și: Familia lui Vlad Pascu recurge la o nouă metodă pentru a-i reduce sentința tânărului. Ce intenționează să facă

Imagini emoționante de la marșul organizat în memoria tinerilor uciși de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai

Această acțiune vine după manifestul pașnic din Piața Victoriei de acum câteva săptămâni. La fel ca atunci, nemulțumirea față de desfășurarea procesului i-a adus laolaltă pe mai mulți oameni de diferite vârste.

„Cu 2 MAI puțin” s-a numit acest marș organizat din solidaritate cu familiile victimelor teribilului accident. Astfel că, într-o zi de mare sărbătoare creștină, oamenii au pornit să refacă traseul parcurs de Roberta și de Sebi în ziua accidentului care le-a răpit viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Reacția tatălui Robertei după ultima încercare a avocaților lui Vlad Pascu de a-l scăpa de arest pe tânăr. Ce spune tatăl lui Sebi

„Cel mai iubit dintre pământeni este aum încer. Îți vom face dreptate!” a stat scris pe bannerul purtat în fața procesiunii, împreună cu două fotografii cu Sebastian Olariu.

Tatăl lui Sebi, Valentin Olariu, a fost prezent alături de alte persoane care cer dreptate în acest caz. În ciuda vremii nefavorabile, oamenii s-au înarmat cu umbrele și pelerine de ploaie și au pornit pe drumul ”morții”.

Citește și: Cine e judecătoarea din cazul Pascu. Cât câștigă Ancuța Ioana Popoviciu, cea care a întrebat dacă Sebi Olariu e prezent în sală

Valentin Olariu a mărturisit, potrivit unei surse, că îi este extrem de greu să participe la această acțiune organizată de prietenii fiului său, care reface traseul pe care Sebi l-a parcurs înainte să-și piardă viața:

„Este foarte dureros, dar pentru copilul meu fac orice. (...) Suntem foarte supăraţi de ce se întâmplă în justiţia noastră. Suntem foarte supăraţi că ne va judeca iar doamna Ancuţa Popoviciu. Vom merge pe data de 9 fără nicio speranţă şi vom aştepta apelul. (...)

Este un strigăt de durere. Vom face tot posibilul să ne audă cineva.”

Oamenii legii i-au însoțit pe tot parcursul marșului și s-au asigurat că nu vor fi incidente neplăcute.

Citește și: Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, trimiși în judecată de DIICOT. Ce capete de acuzare are fiecare

„În urma unui tragic accident petrecut în vara anului trecut la 2 Mai, în care doi tineri au fost rupți din viață de un șofer băut și drogat, iar justiția pare să fie oarbă și surdă la strigătele de dreptate, ne unim într-un act de solidaritate și protest.

Pornim din Vama Veche și ne îndreptăm către locul accidentului, pentru a demonstra că oamenilor din Vama le pasă și că nu suntem de acord cu modul în care este judecat acest caz.

Ne dorim să arătăm lumii că suntem uniți în fața injustiției și că nu vom tolera ca vinovații să scape nepedepsiți.

Citește și: A apărut înregistrarea accidentului de la 2 mai. Cum a intrat Vlad Pascu în tinerii care și-au pierdut viața, Sebi și Roberta

Nu uităm și nu vom uita niciodată pe cei doi tineri, Sebi și Roberta, care și-au pierdut viața într-un mod atât de tragic și nedrept. Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate.

Alătură-te nouă și arată că dreptatea nu poate fi ignorată!” este mesajul care însoțește evenimentul creat de organizația non-guvernamentală Tânărul de azi, schimbarea de mâine, împreună cu organizația Corupția Ucide.

Cazul de la 2 Mai a stârnit multe controverse, mai ales în urma deciziei Consiliului Superior al Magistraturii de a nu o suspenda pe judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu, care la un termen anterior a întrebat dacă Sebastian Olariu este în sală și a cerut să îi prezinte buletinul.

Vlad Pascu se află încă în arest preventiv. Următorul termen pentru proces este 9 mai 2024.

Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noro... Un loc de parcare se vinde cu 500.000 de euro. Agenții imobiliari consideră că „prețul nu este rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x