Antena Căutare

Au decedat cei mai în vârstă gemeni siamezi din lume. Au trăit până la 62 de ani

Lori și George Schappell, cei mai în vârstă gemeni siamezi din lumea, au decedat la vârsta de 62 de ani. Gemenii s-au născut cu craniile parțial fuzionate și au împărțit 30% din creier.

colaj Lori și George Schappell, gemenii siamezi
Lori și George Schappell au sfidat toată viața predicțiile medicale | Youtube

Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume, Lori și George Schappell, și-au pierdut viața la vârsta de 62 de ani. Cei doi au sfidat previziunile medicale conform cărora nu vor trăi mai mult de 30 de ani.

Citește și: Femeia care e însărcinată cu copiii fratelui, dar susține că nu e incest. Cum e posibil: ”E o nebunie”

Povestea uimitoare de viață a lui Lori și George Schappell

Conform unei surse, în timp ce Lori era capabilă să-și miște corpul, George suferea de spina bifida și folosea un scaun cu rotile pe care Lori îl împingea.

George s-a bucurat de o carieră muzicală de succes, abordând stilul country, iar Lori și-a urmat pasiunea pentru bowling cu zece pini, câștigând chiar o serie de trofee. Numele de scenă al lui George era Reba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil

În anii '90, Lori a lucrat la spălătoria unui spital, aranjându-și schimburile în funcție de concertele lui George. Succesul muzical al lui George i-a dus în călătorii în jurul lumii, iar gemenii au putut vizita Germania și Japonia, conform Guinness World Records.

Lori și George au apărut de mai multe ori în presă, mai ales în momentul în care George a anunțat că este transgender. Acesta se numea înainte Dori. Ei au devenit primii gemeni siamezi de același sex care s-au identificat ca sexe diferite, după ce George a anunțat că este transgender în 2007.

Citește și: A crezut că va naște două fetițe, însă a adus pe lume o fetiță cu două capete. Ce s-a întâmplat cu bebelușul femeii din Moldova

Gemenii, care locuiau pe cont propriu în apartamentul lor cu două dormitoare din Pennsylvania, au avut încă de la început un aranjament unic care le-a permis să-și mențină individualitatea. Ei dormeau pe rând în camera celuilalt și chiar aveau grijă să își protejeze intimitatea în timp ce făceau duș, folosind perdeaua de duș ca perete despărțitor.

Lori a vorbit adesea despre ceea ce înseamnă independența și intimitatea pentru ei: „Sunt aici în corp, dar asta este tot”, a spus ea, subliniind capacitatea lor de a duce vieți private, în ciuda faptului că sunt uniți fizic.

Citește și: Au același nume, seamănă perfect și duc vieți aproape identice, dar nu au nicio legătură de sânge. Cum este posibil

„Doar pentru că nu ne putem ridica și nu ne putem îndepărta unul de celălalt nu înseamnă că nu putem avea momentele noastre de solitudine față de alți oameni sau față de noi înșine. Oamenii care sunt uniți pot avea o viață foarte privată.”

Cei doi au devenit fețe familiare pe micile ecrane, apărând în programe precum Jerry Springer, The Maury Povich Show și The Howard Stern Radio Show.

Când au fost întrebați în interviurile anterioare despre orice dorință de a fi separați, Lori și George au fost de neclintit în refuzul lor.

Citește și: Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup

„În niciun caz. Teoria mea este: de ce să reparăm ceea ce nu este stricat?” a declarat George într-un documentar din 1997.

George a vorbit, de asemenea, despre importanța respectului reciproc și a vieții private în relația lor: „Dacă iubești persoana cu care ești și o respecți, îi vei oferi intimitatea și puteți ajunge la un compromis”, a explicat el.

În 2015, Lori și George Schappell au devenit cei mai în vârstă gemeni siamezi, depășindu-le pe Masha și Dasha Krivoshlyapova, care au murit la vârsta de 53 de ani. Cei doi își lasă în urmă tatăl, șase frați și o serie de nepoate și nepoți.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Orlando Zaharia a pregătit cel mai îndrăzneț preparat de până acum! Ce combinație neobișnuită de ingrediente a folosit... Cât câștigă o tânără care lucrează ca sirenă. Ce presupune meseria ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x