Ingrediente
- 800 g creveti
- 800 g calamar
- 800 g langustine
- 20 g usturoi
- 15 g sare
- 2 g piper
- 20 g ardei iute
- 100 g ceapa
- 800 g rosii
- 500 g vinete
- 500 g zuchinni
- 300 g ardei gras
- 100 ml ulei de masline
Mod de preparare
Cerasela Lungu a pregatit, pentru jurati, fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata. Iata reteta sa.
Fructele de mare se vor trage la tigaie cu sare, piper, usturoi si vin, timp de 4-5 min. Separat se va face sosul: se vor taia brunoise rosiile si ceapa. Se trag la tigaie, se adauga usturoi, ardei iute si vinul se reduce. Legumele se condimenteaza si se fac la gratar. Se aseaza dupa imaginatie.
Reteta este gata.
Pofta buna!
Reteta lui Razvan Alexandru: Tagliatelle Nero di sepia cu fructe de mare... Reteta lui Mihaita Ionita: Scoici Saint-Jacques, servite cu sos de sofran si lime caramelizat...