Antena Căutare

”Feel This Moment!” Alex și Monica Anghel, transformare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”Ozana: ”Sunt impresionată!”

O nouă ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, o nouă transformare de excepție. De această dată, însă, Alex și Monica Anghel au făcut furori pe scena show-ului de la Antena 1. 

O nouă ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, o nouă transformare de excepție. De această dată, însă, Alex și Monica Anghel au făcut furori pe scena show-ului de la Antena 1, în cea de-a doua ediție a sezonului 14.

”Feel This Moment”, melodia celebrei Christina Aguilera și a lui Pitbull, a răsunat pe scena emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, iar cei care au făcut posibil acest lucru au fost Alex și Monica Anghel.

”M-am bucurat de energia voastră, de mișcările voastre, un moment excelent, după părerea mea.”, a spus Cristi.

”Și eu sunt impresionată, mai ales de Alex, care se simte excelent pe această scenă. Mi-a plăcut și Christina, ești perfecțiunea întruchipată.”, i-a transmis Ozana.

Ascultă cum sună melodia originală, mai jos. Cu siguranță vei fi impesionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Ce moment! Maria Buză, fostă câștigătoare ”Te cunosc de undeva!”, a adus-o pe scenă pe Irina Loghin! Temișan: ”Ești minu... Mereu la înălțime! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, interpretare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x