Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a adus magia copilăriei pe scenă cu piesa lui Mihai Constantinescu

Radu Ștefan Bănică a reușit să impresioneze juriul și publicul cu modul în care a reușit să îl imite pe celebrul Mihai Constantinescu, în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Radu Ștefan Bănică la „Te cunosc de undeva”, în ediția 4 din sezonul 16 Galerie
Radu Ștefan Bănică s-a deghizat în Mihai Constantinescu în ediția 4 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva” | Antena 1

A patra ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a avut ca temă „Nostalgia”, motiv pentru care ruleta a dat concurenților sarcina de-a interpreta hituri ce au rămas vii în amintirea și în sufletele românilor, indiferent de generație.

După ce am savurat piese celebre din repertoriul unor artiști precum Doina Badea, Maria Tănase, Fărâmiță Lambru, Anca Parghel și mulți alții, iată că a venit momentul ca Radu Ștefan Bănică să se deghizeze în Mihai Constantinescu!

Radu Ștefan Bănică l-a imitat perfect pe Mihai Constantinescu, în ediția 4 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Tânărul este marea surpriză a acestui sezon și, nu de puține ori, acesta a fost lăudat la lecțiile de canto sau de mișcare scenică nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru vocea pe care o are și pentru capacitatea de-a imita chiar și personaje dificile, deși încă nu a împlinit 20 de ani!

Radu Ștefan Bănică este în prezent student la UNATC și a decis să participe în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” pentru a-și depăși limitele, pentru a demonstra că are talent și că este extrem de muncitor și ambițios.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

De data aceasta, în ediția 4, ruleta i-a dat concurentului sarcina de-a se transforma în celebrul Mihai Constantinescu, artistul care ne-a încântat de-a lungul anilor cu piese de suflet pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care și-au păstrat în suflet ceva din candoarea copilăriei.

Misiunea nu a fost una simplă, dar Radu Ștefan Bănică s-a ambiționat din plin, a scos așii din mânecă și a dat tot ce a avut mai bun, pentru ca momentul să iasă unul cu adevărat spectaculos.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu

Odată urcat pe scenă, concurentul a făcut senzație cu piesa „O lume minunată”, acest hit îndrăgit de milioane de români. Preț de câteva minute, platoul s-a transformat într-un loc cu totul și cu totul special, ce ne-a adus tuturor aminte de copilărie.

La finalul interpretării, Radu Ștefan Bănică a așteptat cu sufletul la gură jurizarea făcută de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob. La un asemenea spectacol magic și laudele au fost pe măsură!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Mirela Vaida i-a ridicat pe toți în picioare, ca o adevărată Doina Badea... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a emoționat pe toți deghizată în Mihaela Runceanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x