Antena Căutare

A furat până și hainele lui Maximilian! Anda Adam e în ''zbor cu parapanta''

Astăzi e seara când femeile devin ’’bărbate’’. A venit și rândul Andei Adam să se transforme de această dată în Maximilian.

Astăzi e seara când femeile devin ’’bărbate’’. A venit și rândul Andei Adam să se transforme de această dată în Maximilian.


După atâtea zile în care a ținut piesa pe repeat, Anda a ajuns să aibă coșmaruri: “Am ascultat-o de atâtea ori, că în fiecare noapte visez că zbor cu parapanta, jur”.


Și pentru o apariție perfectă, Anda Adam a îmbrăcat chiar hainele artistului: “Maximilian mi-a trimis hainele lui pentru această filmare, inclusiv blugii”, a specificat Anda. De asemenea, pentru acest rol, ea a facut și alte sacrificii. A renunțat la unghiile de care era foarte mândră.“Mi-am tăiat și unghiile, din carne, pentru rol. Abia în trei luni vor ajunge la dimensiunea la care erau”.


Interpretarea a stârnit chef de dans și bună dispoziţie. Mare fan al piesei "Zbor cu parapanta", Andrei Aradits s-a ridicat de la masa juriului ca să facă o demonstrație de rap pe acordurile melodiei.

”Fir-ar mama ei de viață!" Pepe s-a transformat în Jean Constantin şi a făcut show... Show de zile mari! ''Cu dinții în microfon'', Jorge s-a transformat în legendarul Freddie Mercury...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x