Antena Căutare

Dosarul „Trofeul Calitatii”: Cristian Vasile s-a predat politistilor pe Aeroportul Otopeni

Mihai Cristian Vasile, unul dintre cei sase condamnati in dosarul "Trofeul Calitatii" s-a intors astazi in tara! El este condamnat la sase ani de inchisoare si a fost dus de pe aeroport direct in arestul Politiei Capitalei.

Vasile Cristian, director general al SC Eurografica SRL, si alti doi condamnati din dosarul "Trofeul Calitatii" au fost dati in urmarire deoarece nu au fost gasiti la domiciliu pentru aplicarea mandatelor de executare a pedepsei.

Printre cei trei se afla si Irina Jianu, fost inspector general de stat al Inspectoratului de Stat in Constructii, care a fost ridicata de politisti, joi, dintr-un imobil din judetul Bacau.

Tot in dosarul "Trofeul Calitatii", fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare. Nastase, care incercat sa se sinucida, miercuri seara, dupa ce politistii au venit sa-l duca la arest, se afla internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

VIDEO! Atentie la diamantele contrafacute!... Canicula: CFR anunta intarzieri de pana la o ora pentru trenuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x