Antena Căutare

Madonnei ii este teama ca fanii sa nu ii fure mostre ADN!

Excentrica din fire, Madonna a devenit groaza hotelierilor si orgaizatorilor de concerte, asta din cauza cerintelor ei, uneori imposibil de realizat. Saptamana aceasta, vedeta a avut o cerinta nu tocmai normala: doreste sterilizarea tuturor cabinelor de la concerte, deoarece ii este teama ca... fanii ii vor fura mostre ADN!

Oricat de mult ar incerca sa ascunda asta, Madonna incepe sa aiba comportamentul unei femei de varsta ei. Mai nou, aceasta a aratat ca sufera de paranoia, dat fiind faptul ca a ordonat sa fie sterlizate, de-acum incolo, toate cabinele in care ea va sta inainte sa intre pe scena. Motivul ei? Ca fanii ar putea sa intre si sa ii fure mostre ADN, conform tabloidului britanic The Mirrorster.

Mai mult, artista, in varsta de 53 de ani, nu lasa decat doua sau trei persoane apropiate de ea sa stea in culise, deoarece ii este teama ca cineva sa nu introduca vreo camera ascunsa, care sa ii surprinda toate miscarile.

In prezent, Madonna se afla in turneul "MDNA", cel de-al noualea din cariera sa, avand programate peste 80 de concerte, in 30 de tari din Orientul Apropiat.

Foto: thatgrapejuice.net

Brad Pitt a fost declarat cel mai bun tata-vedeta din SUA... VIDEO! Ion Dichiseanu lupta impotriva drogurilor: "Dependenta e o boala incurabila"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x