Antena Căutare

Vanzari intr-o zi cat pentru o saptamana: Peste 40.000 de turisti, pe Litoral

A fost un weekend de foc pe Litoral. Canicula din ultimele zile i-a alungat pe oameni din marile orase, asa ca au venit cu zecile de mii la mare.

La Mamaia, intreaga plaja a fost inundata de valul de turisti veniti sa petreaca primul week-end autentic de plaja, spre bucuria comerciantilor, care au facut in cateva ore profit cat pentru o saptamana.

Numai inchirierea unui sezlog, spre exemplu, costa 15 lei. Iar pentru a obtine unul, trebuie sa veniti de dimineata, pentru ca la pranz acest lucru este imposibil.

Mamaia a fost cea mai fierbinte statiune, din toate punctele de vedere. Termometrele au aratat 33 de grade Celsius, iar apa marii a fost perfecta pentru baie, la 26 de grade Celsius. Peste 20.000 de turisti au venit numai aici. Berea a fost regina de necontestat a plajei, iar proprietarii restaurantelor au fost multumiti de vanzarile de sambata.

Plin a fost, de aceasta data, si in sudul litoralului. In Eforie, statiunea preferata a celor cu copii, plaja era plina de cei mici fericiti ca a inceput vacanta la mare.

Potrivit primelor estimari ale hotelierilor, cam 40.000 de turisti sunt in acest week-end, pe litoral. Desigur, numarul lor este mult mai mare, daca ii punem la calcul si pe cei care au venit cu cortul, rulota sau stau in gazda.

Strainii au inceput sa creasca vaci de carne in Romania... Blocaj pe piata imobiliara: cumparatorii spera la ieftinire, iar proprietarii vor sume fabuloase pe imobile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x