Antena Căutare

VIDEO! Flori si urari pentru Adrian Nastase, la a 62-a aniversare

Cateva zeci de simpatizanti s-au adunat, vineri, pe trotuarul din fata spitalului Floreasca precum si pe cel de vis-a-vis pentru a-i transmite "La multi ani!" lui Adrian Nastase, care implineste varsta de 62 de ani.

Cei care s-au adunat in fata spitalului i-au adus lui Adrian Nastase cosuri cu flori si felicitari pe care i-au scris urari de "La multi ani!" si de sanatate. Ei au asezat cosurile cu flori pe trotuar.

Unii dintre cei care au venit sa-i ureze "La multi ani!" fostului premier Adrian Nastase si-au manifestat sprijinul moral pentru acesta, apreciind ca gestul de a se sinucide nu a reprezentat o slabiciune, ci a fost un gest de demnitate.

La manifestare a venit si cantareata de muzica populara Ionela Prodan care i-a transmis fostului premier insanatosire grabnica si le-a spus jurnalistilor ca ii transmite in dar melodia "Din bucata mea de paine am crescut un om si-un caine".

Crin Antonescu: "E o noapte groaznica. Sunt alaturi de Adrian Nastase"... Premiera: Doi primari au depus juramantul desi sunt arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x