Antena Căutare

Lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta, verificata de experti

Conducerea Universitatii din Bucuresti a adresat o solicitare conducerii Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti pentru a-si preciza punctul de vedere referitor la contestarea calitatii stiintifice a tezei de doctorat a domnului Victor Ponta.

Urmare a solicitarii conducerii Universitatii din Bucuresti, Consiliul Facultatii de Drept va discuta constituirea unei comisii formate, de preferinta, din experti internationali, din universitati straine, pentru a analiza acuzatiile de plagiat cu privire la teza de doctorat a domnului Victor Ponta.

Ulterior acestei analize, concluziile materialului care va fi realizat de comisia constituita ad-hoc vor fi prezentate Senatului Universitatii din Bucuresti si publicului larg.

Ministerul Apararii verifica avansarile in grad facute in anii 2010-2012... Contre intre palatele Victoria si Cotroceni, pe tema verificarii ministrilor investiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x