Antena Căutare

VIDEO! Un grup de olandezi strabate Europa... calare!

O calatorie in sa, timp de 140 de zile! Cativa olandezi au plecat la inceputul lunii aprilie in aventura vietii lor. Vor sa strabata sapte tari calare si sa ajunga tocmai in Istanbul, capitala Turciei. Si au cel mai bun motiv din lume: strang bani pentru copiii bolnavi de cancer. In acest weekend au ajuns in Romania.

Curajosii olandezi au plecat din tara lor pe 9 aprilie si au traversat Germania, Austria si Ungaria, in total pest 1800 km. Primul popas in tara oastra l-au facut in orasul aradean Beciga, la adapostul de cai. Aici, gazdele le-au oferit tot confortul.

"Este un vis din tinerete sa, insa de asemenea am pornit si pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer", a spus olandezul care a organizat aceasta calatorie.

Pana acum, drumul a fost destul anevoios pentru cai, deoarece au intalnit numai sosele asfaltate, deloc pe placul animalelor. Insa, in Romania, nu au avut probleme.

Ei parcurg zilnic intre 25 si 50 de kilometri. Pentru cele 25 de saptamani pe care le va petrece calare, barbatul si-a ales o echipa de 45 de oameni. Pana acum, olandezii eu reusit sa stranga suma de 40.000 de euro, insa scopul lor este sa ajunga la 100.000.

VIDEO! Primul val urias de turisti pe Litoral... Traditii pierdute: Arta olaritului de la Corund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x