Antena Căutare

Adrian Nastase a interzis citirea "Testamentului politic"

Andrei Nastase, fiul cel mai mare a fostului premier Adrian Nastase, care a incercat, miercuri, sa se sinucida, a anuntat ca nu mai face publica, vineri, la ora 17.00, scrisoarea tatalui sau, intrucat acesta i-a interzis acest lucru si pentru ca numarul mare de persoane care doreau sa fie prezente ar fi perturbat activitatea Spitalului Floreasca.

"Dat fiind numarul foarte mare de prieteni care au dorit sa participe la intalnirea de astazi din fata Spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului si a zonei limitrofe, am hotarat acum sa nu mai fac declaratia publica anuntata. Am decis acest lucru si pentru ca in aceasta dimineata tatal meu mi-a interzis sa dau publicitatii testamentul lui politic. Testamentul a fost scris intr-un moment in care el hotarase altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotarat ca tata sa ramana alaturi de noi si ca astazi sa-i putem spune impreuna La multi ani! Va multumesc", a scris Andrei Nastase pe Facebook.

Familia Nastase trebuia sa sustina o declaratie publica in legatura cu evenimentele care au avut loc. In cadrul acesteia, familia intentiona sa dea publicitatii o scrisoare adresata presei precum si doua scrisori personale lasate de Adrian Nastase.

VEZI filmul tentativei de sinucidere a lui Nastase!

VIDEO! Corneliu Vadim Tudor, despre Adrian Nastase: "E un om fermecator"... Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei. Basescu ramane acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x