Antena Căutare

Cum sa ai un machiaj rezistent la caldura, in doar 5 pasi!

Caldura este cel mai mare inamic al femeilor. Transpiratia, umiditatea si calitatea proasta a machiajului duc la un dezastru general - rimel curs, fond de ten intrat in piele si fardul de ochi intins de toata fata. Daca nu vrei sa arati ca Morticia Adams, cel mai bine este sa tii cont de cateva trucuri simple, care ar putea aduce rezistenta machiajului tau!

Desi stim ca este vara, caldura coplesitoare parca ne-a luat prin surprindere pe toti. Insa atunci cand vine vorba de doamne carora le place sa fie atragatoare, indiferent de anotimp, atentia si grija sunt absolut necesare.

Iata cum iti poti realiza un machiaj rezistent la caldura, in doar 5 pasi:

1. Renunta la fondul de ten! Nu exista fond de ten care sa nu se scurga pe fata sau sa intre in piele, ceea ce poate fi devastator pentru teul tau. In schimb, poti alege o crema cu SPF si pigmeti de colorare, care sa intre bine in piele si sa ofere fetei un bronz usor, atragator.

2. Pudra compacta - obligatorie! Cand este expus la temperaturi ridicate, tenul capata un luciu neplacut. Pentru a evita o astfel de infatisare, trebuie sa ai pudra compacta mereu cu tine. Indicat este sa aiba aceeasi nuanta precum crema cu pigmenti de colorare.

3. Evita fardurile inchise! Galben, roz prafuit sau alb - acestea sunt culorile ideale pentru o amiaza calduroasa de vara. Evita nuantele de maro si mai ales negrul, deoarece s-ar putea sa te trezesti cu el pe toata fata.

4. Uita de rimel! Chiar daca este rezistent la apa, tot te vei trezi cu pete negre pe fata. Il poti inlocui cu un cleste pentru gene, pe care sa ti le intinzi cu un gel special.

5. Blush-ul este indicat sa fie folosit in culori deschise, insa nu foarte evidente. Cand te dai cu el, nu aplica doar pe obraji, ci si pe frunte, nas si barbie.

Sfat: Totul trebuie sa para cat mai natural. Daca ai un ten frumos, fara probleme, nici nu mai trebuie sa folosesti machiaj, ci eventual doar o pudra compacta, un luciu de buze si esti gata sa iesi din casa!

Foto: firehow.com

Reteta zilei: Supa de pui, mazare, si paste... Desert de vara: Orez cremos cu caise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x