JOI, 11 IULIE 2013

Bogdan Vladau si Daciana, intalnire cu emotii! S-au plimbat cu motocicleta si au facut para-selling

De data aceasta, Bogdan Vladau a renuntat la decapotabila si a ales o motocicleta. Daciana a avut emotii, insa Burlacul a avut grija ca ea sa nu pateasca nimic.

Pentru a condimenta putin intalnirea, cei doi au ales sa practice para-selling. Pentru ca a dat dovada de curaj, Daciana a primit trandafirul, chiar daca a ezitat sa il sarute pe Burlac.

Vezi PRIMA EDIȚIE a noului sezon "Burlacul", INTEGRAL pe AntenaPlay!

COMENTARII

STIRI

Lupta devine tot mai strânsă! Două concurente au părăsit lupta pentru inima Burlacului

acum 22 ore

A crezut că toate cele care l-au urmat în Portugalia sunt decise să îl cunoască și să îl cucerească, dar Andrei Andrei a descoperit aseară că nu e chiar așa

STIRI

S-a lăsat cu LACRIMI: Deși Monique s-a retras, Burlacul a făcut încă o eliminare: "Nu am de ce să mă răzgândesc!"

acum 1 zile

Tensiune maximă la ceremonia trandafirului! Din nouă concurente, doar șapte mai sunt în concurs, asta pentru că finalul ediției a treia a adus o surpriză!

STIRI

Răsturnare de situație! Una dintre concurente NU acceptă trandafirul și pleacă din concurs!

acum 1 zile

Răsturnare de situație la ceremonia trandafirului! Deși a fost aleasă să meargă mai departe, Monique ia o decizie care îl surprinde pe Andrei și totodată îl dezamăgește.

STIRI

A luat poziția de "drepți" și și-a descris contracandidatele: Ayda le-a imitat pe fiecare în parte! "Fata asta face circ!"

acum 1 zile

Ayda se declară o femeie deschisă, care spune lucrurilor pe nume. Sătulă, spune ea, de bârfă și ipocrizie, concurenta a luat poziția de "drepți" și a început să le inimite pe celelalte fete și să spună ceea ce gândește despre fiecare în parte.

STIRI

Priviri, îmbrățișări și șoapte la ureche! Pasiunea a atins cote maxime, iar Andreea și-a câștigat primul trandafir al ediției

acum 1 zile

După ce au petrecut clipe de neuitat într-un centru spa, iar sclipirea s-a aprins în ochii amândurora, Burlacul a adus în scenă cea mai râvnită floare: trandafirul!

Stiri

Vezi toate emisiunile Burlacul numai pe

  

arhiva inregistrari

Burlacul - Episodul 3