Antena Căutare

Copacul Străjer, cel mai tare costum de la „Scena Misterelor! Două indicii au dat imediat vedeta de gol! Ai fi ghicit?

Străjerul Copac a fost prima mască apărută pe scenă în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”, prezentată de simpaticul Dan Negru!

Străjerul Copac a fost prima mască apărută pe scenă în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”, prezentată de simpaticul Dan Negru!

Pentru ca cele două echipe de vedete să ghicească mai ușor ce personalitate se află atât de bine deghizată în spatele măștii de copac, celebrul actor Emil Mitrache, alias Americanu’, a pus la cale o super scenetă amuzantă cu Străjerul Copac!

Și fiindcă nu s-au descurcat, Dan Negru a mai dat celor două echipe de vedete o șansă. Alina Eremia și Diana Munteanu, îmbrăcate până la gât în niște baloane uriașe, au răspuns contracronometru la întrebări de cultură generală, pentru a câștiga indicii prețioase!

Echipa de staruri a ghicit imediat despre cine este vorba, mai ales când au primit indicii ca „Dimineți, motociclist”! Dani Oțil chiar a fost o apariție surpriză!

Iar surpriza de după demascare a fost de-a dreptul uriașă? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Scena misterelor”!

Vedeta care se deghizează într-un astronaut, la „Scena misterelor": „Am zis că mor acolo"... Don Quijote și-a dat masca jos și vedetele au avut o surpriză uriașă! Cine s-a ascuns în spatele celebrului personaj?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x