Antena Căutare

Scandalul izbucnit după ce a fost făcută publică imaginea cu Udrea continuă! Dana Enache, o nouă dezvăluire: ”Am mai primit o poză cu ea!”

Discuțiile apărute în urma pictorialului cu Elena Udrea însărcinată sunt departe de a se fi oprit, iar în emisiunea ”Prietenii de la 11”, Dana Enache, redactorul-șef al Viva!,  a făcut o mărturisire neașteptată. 

Discuțiile apărute în urma pictorialului cu Elena Udrea însărcinată sunt departe de a se fi oprit, iar în emisiunea ”Prietenii de la 11”, Dana Enache, redactorul-șef al Viva!, a făcut o mărturisire neașteptată.

”Nu am mai spus asta până acum. Eu am mai primit o poză de la ea. La sfârșitul lunii iulie. Din acest motiv am decis să merg mai departe cu pictorialul. ”, a mărturisit Dana Enache, în direct, la ”Prietenii de la 11”.

Ce alte mărturisiri a mai făcut aceasta, află urmărind clipul de mai sus!

Prințesa Lia și Prințul Paul, momente de coșmar în vacanță din Veneția! Fiul lor de opt ani a fost operat de urgență: ”I... Oana Lis, hotărâtă să slăbească după o vizită la medic: ”Mi-a zis Viorel să mă întorc acasă fără cinci kilograme și am i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x