Antena Căutare

Miruna Gavriş, o minunăţie de fată! Frumoasă, deşteaptă, cuminte şi cu o voce senzaţională!

Are 13 ani, vine din Oradea şi e o fată frumuşică foc. Pe lângă talentul său incontestabil în ceea ce priveşte muzica, Miruna Gavriş e o mare colecţionară.

Are 13 ani, vine din Oradea şi e o fată frumuşică foc. Pe lângă talentul său incontestabil în ceea ce priveşte muzica, Miruna Gavriş mai are o pasiune specială.

Domnişoara e o mare colecţionară! Nu de timbre, nu de jucării, ci de... cărţi! Spune cu mândrie că a reuşit să citească în jur de 100 până acum şi nu vrea să se oprească aici.

Deşi pare o adolescentă sensibilă, firavă, vocea sa te dă pe spate din prima secundă. Pentru "Next Star", Miruna a ales o piesă puternică, emoţionantă, pe care a reuşit să o cânte perfect!

Dan Negru, cel mai sincer interviu de până acum! "Am mari emoţii de fiecare dată când începe o emisiune"... Deşi are doar şase ani, Patricia Dumitrescu a reuşit să ridice în picioare juriul Next Star! Energieee şi multă distracţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x