Antena Căutare

Fenomen meteo straniu pe plajele de pe litoralul românesc! Oamenii nu au știut cum să fugă mai repede: „Ieși de acolo!”

Turiștii care se bucurau de ultimele zile de plajă au fost luați prin surprindere de schimbarea bruscă a vremii. O furtună de nisip ca-n deşert a lovit din senin litoralul românesc!

Turiștii care se bucurau de ultimele zile de plajă au fost luați prin surprindere de schimbarea bruscă a vremii. O furtună de nisip ca-n deşert a lovit din senin litoralul românesc!

Prin nisipul ridicat ca o ceaţă, de la refugiul salvamarilor din Eforie, marea abia se mai vedea.

Cu prosoapele deasupra capului, turiştii au reuşit să ajungă la adăpost. La rafală, vântul a lovit cu peste 50 de kilometri pe oră, în zona Mării Negre.

Pentru aproape toată ţara au fost emise, astăzi, zece de alerte de cod galben. În zonele montane, vântul a bătut cu peste 80 de kilometri pe oră. Şi mâine temperaturile vor continua să scadă, iar la munte sunt aşteptaţi primii fulgi de zăpadă.

Vremea se dezlănțuie în România. ANM a emis mai multe avertizări meteo de fenomene extreme... Valul de aer polar pune stăpânire pe România! Zonele din țară unde sunt așteptate primele ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x