Antena Căutare

Rapid - Astra 3-2 \ Sumudica, invins de propria iubire

Dupa ce a pierdut primul meci pe banca Astrei in optimile Cupei Romaniei, cu Petrolul, Marius Sumudica a suferit cel dintai esec si in campionat de cand a preluat conducerea tehnica a ploiestenilor, scor 2-3, chiar impotriva Rapidului, echipa pe care a antrenat-o in sezonul trecut.

Partida din Giulesti a inceput oribil pentru Astra, care era condusa cu 2-0 inca din minutul 11, dupa ce Burca reusise sa deschida scorul in secunda 30, iar Herea a transformat un penalty obtinut de Surdu.

Rapid a continuat sa domine, dar oaspetii au revenit in joc in minutul 24, cand Mihalache a executat foarte bine o lovitura libera de la 25 de metri si l-a invins pe Straton. Peste alte sase minute, acelasi Mihalache a restabilit egalitatea cu un sut de la 30 metri, deviat suficient cat sa-l pacaleasca pe goalkeeperul gazdelor.

Echipa lui Razvan Lucescu a reusit insa sa mai inscrie o data in prelungirile primei reprize, cand Surdu a trimis cu mingea in poarta cu o lovitura de cap din apropiere, dupa o pasa venita de la Pancu.

Inceputul partii a doua a apartinut ploiestenilor, care ar fi putut egala din nou, prin Fatai, insa atacantul nigerian a fost blocat in ultimul moment de apararea giulestenilor.

Rapid a reusit insa sa opreasca iuresul oaspetilor si s-ar fi putut desprinde inca o data la doua goluri, dar Silviu Lung jr s-a opus in fata lui Surdu in minutele 64 si 71.

Astra a avut doua sanse mari pe final sa obtina un punct, insa mai intai Straton si apoi bara l-au impiedicat pe N'Doye sa marcheze golul de 3-3.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Narcis Raducan: "Eu nu bat suporteri ca Mihai Stoica"... FOTO & VIDEO! Un suporter ploiestean l-a bagat in spital pe Galamaz. Petrolul - Steaua suspendat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x