Antena Căutare

Debut cu dreptul in preliminariile CE 2012! Romania a batut Italia la Under 19!

Desi cotata cu sansa a doua, nationala Under 19 a Romaniei a invins cu 2-1 pe Italia intr-un meci pentru calificarea in Runda de Elita a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Desi peninsularii au deschis scorul la jumatatea primei reprize, tricolorii mici au revenit spectaculos. Stanescu a egalat in minutul 45, iar Gavra a adus victoria in minutele de prelungire.

Romania se mai afla in grupa cu Italia Suedia si Azerbaidjan, iar biletele pentru urmatoarea runda a preliminariilor le vor lua primele doua clasate si cel mai bun loc trei.

In urmatorul meci, care se va disputa sambata, vom intalni Azerbaidjan, de la ora 16:00. Nationala Under 19 este antrenata de Ovidiu Stinga si Sorin Brindescu.

Echipa Romaniei din meciul cu Italia: Buzbuchi, Nica, Ene (Vastag 71), Cucui, Vatajelu, Tiru, Stanescu (Fl. Matei 74), Gavra, Ionita, Margina, Bumba (Popovici 87)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Nadal s-a calificat in sferturi la Tokio... FOTO! Vezi dovada ca Dragomir, Sfaiter si Avram nu au semnat decizia de excludere a Craiovei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x