Antena Căutare

Trenul Sofia-Moscova, inzapezit de zeci de ore in Teleorman

Trenul international ce face legatura intre Sofia (Bulgaria) si Moscova (Rusia), via Romania, a ramas blocat in zapada de zeci de ore in dreptul localitatii Botoroaga din judetul Teleorman.

Adrian Vlaicu, consilier in cadrul CFR Calatori, a confirmat, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Subiectiv de la Antena3, ca trenul este inzapezit din jurul orei 7.00. Vlaicu a informat ca la fata locului intervin circa 30 de muncitori, dar inca o locomotiva si un automotor au ramas si ele intepenite in troiene. Consilierul CFR a estimat ca "pana maine dimineata speram sa deblocam trenul".

Intre timp, primarul din Botoroaga a anuntat ca la solicitarea CFR a asigurat alimente pasagerilor si lemne de foc pentru sistemul de incalzire al trenului.

Foto: Intactimages

Tren blocat in zapada in Calarasi: Pasagerii, preluati de autocare... Protest la -17ºC la Suceava: "Ati schimbat hotii cu prostii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x