Antena Căutare

Trenul Orient Express a fost atacat cu pietre la Sighisoara

Celebrul tren Orient Express a fost atacat cu pietre duminica seara, la Sighisoara. CFR a deschis o ancheta pentru a gasi vinovatii.

Atacul s-a produs in jurul orei 22:00, chiar la iesirea din gara Sighisoara. Trenul circula cu viteza redusa, cand un grup de tineri a inceput sa arunce cu pietre. Pasagerii s-au speriat si au incercat sa se adaposteasca. Pietrele au crapat geamurile la doua dintre vagoanele trenului. Mecanicul a luat legatura cu dispeceratul CFR Calatori si apoi cu Politia Transporturi.

La ora 07:00 in aceasta dimineata, Orient Expres a ajuns la frontiera cu Ungaria, unde a fost intocmit si un proces verbal si au fost constatate pagubele. Politia a inceput o ancheta, iar la Ministerul Transporturilor s-a instituit o celula de criza, pentru a stabili cine ar trebui sa raspunda.

Se cauta sefi noi pentru Parchetul General si DNA. Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca!... Scoala de groaza in Vrancea: Copiii vor invata in trei schimburi, din lipsa salilor de clasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x