Antena Căutare

Pericol pe calea ferată! Un tren încărcat cu substanțe periculoase a deraiat!

Un vagon al unui tren de marfă a deraiat, marți dimineață, în apropierea unei gări din județul Caraș-Severin, iar traficul feroviar a fost întrerupt în urma incidentului.

Un vagon al unui tren de marfă a deraiat, marți dimineață, în apropierea unei gări din județul Caraș-Severin, iar traficul feroviar a fost întrerupt în urma incidentului.

Vagonul, încărcat cu gaz de sondă, hidrocarburi și gaze lichefiate, a sărit de pe șine în apropierea gării Topleț, la aproximativ un kilometru de gara Orșova. Un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin s-a deplasat imediat la fața locului, constatând că vagonul respectiv doar a sărit de pe șine, fără să se producă scurgeri ale încărcăturii.

În urma acestui incident, circulația feroviară a fost închisă între localitățile Topleț și Drobeta Turnu-Severin, iar pasagerii trenurilor de pe această rută au fost transportați cu autobuze până la stațiile Băile Herculane sau Drobeta Turnu-Severin, de unde au fost preluați de alte trenuri, conform Mediafax.

Noapte de iubire plătită scump! Un tânăr, jefuit de iubită! L-a amenințat cu un cuțit și i-a furat telefonul și banii... Fetiță dispărută în zona Piața Iancului din București! Părinții, disperați: ”Sunați la cea mai apropiată secție de poliț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x